• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Fitness Ballen

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 15 € 0 to € 15
Ballen (3 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Ballen (3 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fitness ballen online kopen bij KWD Sport

Tijdens het fitnessen en in groepslessen bij sportscholen worden er vaak stabiliteitsoefeningen gedaan. Met deze fitness ballen kunnen sporters in verschillende posities werken aan het verbeteren van de stabiliteit. Oefeningen met een fitnessbal zijn heel goed voor je balans en de versterking van verschillende spieren, vooral de buikspieren. Omdat een fitnessbal heel betaalbaar is bij KWD Sport, kun je zeer voordelig beginnen met het trainen van je lichaam.

Zoek je een fitnessbal, dan ben je bij KWD Sport op het juiste adres!

De fitnessballen kunnen daarnaast gebruikt worden voor recreatieve spellen en is daardoor zeer geschikt voor bijvoorbeeld campings. Op campings worden vaak activiteiten georganiseerd voor de (jonge) jeugd. Met deze sportballen kunnen tal van spelletjes georganiseerd worden. Verder kunnen de ballen ook gebruikt worden tijdens gymlessen, schoolfeestjes, bedrijfsfeesten en als u kind een kinderfeestje houdt voor zijn vriendjes/vriendinnetjes en klasgenootjes.

De Rucanor Gym Bal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten variërend van 45 tot en met 90 centimeter. De gym bal wordt inclusief pomp geleverd zodat u te allen tijde de ballen naar gewenste hardheid kunt oppompen.

Verder heeft u nog de keuze uit een 85 centimeter of 95 centimeterfitness bal. Wacht niet langer en bestel uw fitnessbal op KWD.nl

Heeft u interesse in 1 of meerdere fitnessballen voor uw vereniging, bedrijf, school, gemeente of particulier? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier op de website van KWD sport. Hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling of heeft u nog vragen over ons assortiment? Informeer geheel vrijblijvend via het telefoonnummer 0314-325624 of mail KWD Sport via het mailadres  kwd@kwd.nl