• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hardloopbroeken

Kies je subcategorie & filter
Merk
  1. Jako (1)
Prijs
€ 0 € 30 € 0 to € 30

Er zijn geen producten gevonden.

Hardloopbroeken online kopen bij KWD Sport

Miljoenen mensen in Nederland lopen in hun vrije tijd. Deze mensen vinden het heerlijk om te kunnen sporten in de buitenlucht, een met de natuur zijn. Het is de eenvoud: jij en de natuur en verder niets.  

Natuurlijk zijn er enkele randvoorwaarden die deze ervaring compleet maken. 1 van deze randvoorwaarden is een goede hardloopbroek. Je merkt het pas als het niet goed zit. Tijdens het hardlopen wil je dat je zo comfortabel kunt hardlopen of joggen. Je spieren moeten warm blijven en er moet voldoende bewegingsvrijheid zijn. KWD Sport biedt verschillende Erima hardloopbroeken aan en zorgen ervoor dat je een hardloop sessie zo gemakkelijk mogelijk kunt uit oefenen. Deze broeken kunnen voor het hardlopen worden gebruikt, maar ook tijdens fitness, in de sportschool of thuis. 

Aanbod nieuwe hardloopbroeken, voor ieder wat wils!

De lange Erima hardloopbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, die geschikt zijn voor zowel kinderen, heren en dames. Deze hardloopbroeken zijn ideaal voor zowel training als wedstrijd en het elastiek onder in de pijpen zorgt voor een ultieme pasvorm.  

Het mooie van deze running broeken is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle weersomstandigheden. Zowel in de lente, zomer, herfst en winter kunt u gebruik maken van de Erima running broeken. Kies bijvoorbeeld voor de Erima performance running tight lang of speciaal voor de dames de Erima performance running dames lang .  

Heeft u verder nog vragen of hulp nodig met uw bestelling? Schroom niet om KWD Sport te bellen via ons telefoonnummer 0314-325624. Mailen kan ook via het emailadres  kwd@kwd.nl