• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hockey Accessoires

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 20 € 0 to € 20
Accessoires (14 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Accessoires (14 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hockey accessoires online kopen bij KWD Sport

Naast de gebruikelijke materialen als hockeysticks, schoenen, ballen en kleding zijn attributen ook onmisbaar voor een fijne training of wedstrijd. Bij KWD Sport bent u op het juiste adres om deze attributen in onze webshop te bekijken en te bestellen.

Op deze pagina vind u de hockey accessoires voor verenigingen, bedrijven, scholen, teams en particulieren. Handige spulletjes voor een optimale training of wedstrijd.

Bekijk bijvoorbeeld de Erima zweetband. Deze zweetband kan om de arm bevestigd worden en is gemaakt van 100% katoen. Omdat deze zweetband om de pols bevestigd wordt, zorgt het ervoor dat het zweet niet zo gemakkelijk over het gezicht of handen druipt.

Naast de zweetband van Erima, hebben wij ook slippers in het assortiment. Omdat in de meeste gevallen sporters gezamenlijk douchen op de vereniging of school, is het in vele gevallen verplicht om slippers te dragen. Het dragen van slippers zorgt voor een hygiënischer en frisser gevoel. Zo voorkom je onder andere wratten onder je voeten.

Behalve de bovengenoemde producten heeft KWD nog meer in het assortiment. Op zoek naar nieuwe veters of schroefnoppen voor uw sportschoenen? Bekijk het allemaal op KWD.nl !

Hulp nodig bij bestellen? Service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom..

Staan wij 6 dagen in de week voor u klaar om u te helpen met vragen of bestellingen. Heeft u vragen over ons assortiment of kunt u het juiste product niet op de website vinden? Neem gerust een kijkje in onze showroom of informeer geheel vrijblijvend via ons telefoonnummer 0314-325624 of het emailadres  kwd@kwd.nl