• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hockey ballenvangers

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 4100 € 0 to € 4100
Ballenvangers (6 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Ballenvangers (6 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hockey ballenvervangers online kopen bij KWD Sport

Helaas gaat er bij elke sportwedstrijd wel eens wat mis en ook bij hockey en voetbal is niet elk schot raak in het doel. Om te voorkomen dat een bal ver doorrolt, beschadigt of zoek raakt, zijn er bij KWD enkele hochey ballenvangers verkrijgbaar.

De ballenvangers uit het assortiment van KWD Sport kunnen geleverd worden in verschillende maten. Deze artikelen zijn geschikt voor onder andere voetbal, hockey, golf, honkbal & rugby en zijn ideaal om overlast en gevaarlijke situaties te voorkomen bij school- en speelpleinen, trapveldjes en velden bij sportverenigingen.

De ballenvangers van KWD Sport worden standaard geleverd met net of gaas, afhankelijk van uw keuze. Om de ultieme service te bieden worden de ballenvanger ook nog voor u gemonteerd.

De mogelijkheden bij KWD zijn legio. Omdat service bij ons hoog in het vaandel staat, helpen wij u graag bij het uitzoeken van een geschikt ballennet voor uw vereniging, instantie, gemeente of school. Informeer geheel vrijblijvend via het telefoonnummer 0314-325624 of mail ons naar  kwd@kwd.nl . U kunt ook via deze pagina een vrijblijvende offerte opvragen. Vul uw wensen in en wij maken een offerte op maat!