• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hockey netten

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 255 € 0 to € 255
Doelnetten (3 producten)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Doelnetten (3 producten)

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Hockey netten online kopen bij KWD Sport

Als het gaat om hockey artikelen bent u bij KWD Sport op het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring in sportartikelen bieden wij tal van producten aan voor vrijwel elke sport! Zo hebben wij voor verschillende sportartikelen een aparte pagina, waar u overzichtelijk een keuze kunt maken uit het ruime aanbod.

Bent u de inkoper van uw sportvereniging, school, bedrijf of particulier en opzoek naar netten voor hockeydoelen? Op deze pagina kunt u nieuwe doelnetten voor hockey vinden, zowel voor binnen als buiten. KWD sport biedt 3 Hockey doelnetten aan die gemaakt zijn van knooploos polypropoleen.

Hockeynet voor buitenvelden nodig?

Dan hebt u bij KWD keuze uit 2 verschillende doelnetten. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit kunnen de netten in vrijwel alle weersomstandigheden gebruikt worden. U kunt kiezen uit de afmetingen 3,66x1,71x0,9x1,2 meter of 3,85x1,89x0,9x1,22 meter. Op pagina dezevindt u meer informatie over de doelnetten.

Zoals hierboven al vermeld is biedt KWD sport ook een hockeynet aan die speciaal gemaakt is voor de zaal. Dit doelnet is verkrijgbaar in de kleur groen en heeft een afmeting van 3x2x0,8x1 meter.

De netten die te vinden zijn in de webshop worden geleverd per stel.

Hebt u hulp nodig bij het bestellen? Zowel per mail als telefonisch zijn wij 6 dagen in de week bereikbaar om u vragen te beantwoorden en te helpen bij uw bestelling. Kijk voor de openingstijden op KWD.nl of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0314- 325624 of mail  kwd@kwd.nl