• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hockey scheidsrechtersbenodigdheden

Kies je subcategorie & filter
Maat
  1. - (1)
  2. kunststof (1)
Merk
  1. KWD (1)
  2. . (1)
Kleur
  1. Blauw (3)
  2. Geel (1)
  3. Grijs (2)
  4. Groen (2)
  5. Oranje (3)
  6. Rood (1)
  7. Roze/Paars (1)
  8. Wit (1)
  9. Zwart (7)
minder meer
Prijs
€ 0 € 15 € 0 to € 15
Scheidsrechter (12 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Scheidsrechter (12 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hockey scheidsrechtersbenodigdheden online kopen bij KWD Sport

Op deze pagina vindt u het aanbod scheidsrechterfluitjes voor de sport hockey. Deze hockey scheidsrechterfluitjes, een handig hulpmiddel voor een scheidsrechter, kunnen gebruikt worden voor trainingen en wedstrijden om zo de orde en overzicht te houden.

KWD Sport biedt verschillende hockey fluitjes aan in haar webshop. Zo kunt u kiezen uit de merken Rucanor en ons eigen merk KWD. Vanwege de eigen productie kunnen we onze eigen artikelen extra voordelig aanbieden!

Naast de klassieke scheidsrechtersfluitjes heeft KWD Sport ook een handfluit in het assortiment. Daarmee is het mogelijk om met de hand te fluiten. Een keer knijpen en de fluit gaat af. Dit heeft als voordeel dat er geen onhygiënische toestanden meer zijn. Al deze scheidsrechtersfluitjes zijn gemakkelijk en snel online te bestellen op onze website kwd.nl.  

Op de scheidsrechterkleding pagina ziet u ook nog het online aanbod scheidsrechterskleding. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleur van u koord of fluit afstemmen op het T-shirt of short.

Vanwege onze ervaring in sportartikelen nemen scholen, gemeentes, bedrijven, teams en verenigingen al jarenlang artikelen bij ons af. Helaas komt het heel af en toe voor dat het gewenste aantal niet voorradig is. Via het offerteformulier kunt u de gegevens invullen. Vertel uw wensen en wij maken een passende offerte voor u!

Meer informatie nodig?

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw artikelen? Op werkdagen en op zaterdagochtend staan wij altijd voor u klaar om u te helpen bij het bestellen. U kunt ons bereiken via  kwd@kwd.nl of 0314-325624. Ook bent u van harte welkom in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem, waar u in alle rust onze artikelen kunt bekijken en/of kleding kan passen.