• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Volleybal Ballen

Kies je subcategorie & filter
Merk
  1. Erima (2)
  2. Mikasa (16)
  3. Molten (3)
  4. Gala (13)
  5. . (1)
minder meer
Prijs
€ 0 € 100 € 0 to € 100
Ballen (55 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Ballen (55 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Volleybal ballen bij KWD.nl verkrijgbaar , voordelig, veilig en snel!

Bij volleybal zijn er een aantal merken die hoog aanschreven staan bij zowel recreatieve- als professionele volleyballers. Dit zijn toonaangevende merken als Mikasa, Molten, Gala en Erima. Al deze merken hebben wij in ons aanbod volleyballen! Deze merken beschikken over jarenlange ervaring en bieden ballen aan voor verschillende leeftijdsgroepen. De ballen met maat nummer 3 zijn geschikt voor jeugdige volleyballers. Voor volwassenen en gevorderden zijn de ballen met maat 5 het meest geschikt. Je kunt aan de linkerzijde van deze pagina een keuze maken tussen ballen met maat 3 of maat 5.

Naast volleyballen ook andere toebehoren in ons assortiment

Kies naast een professionele bal ook voor een mooi draagnet of ballenwagen, zodat je de ballen ongestoord kunt meedragen tijdens een training, wedstrijd of evenement. Wij hebben een uiterst professionele mikasa ballenwagen in ons assortiment, waar maarliefst 24 ballen in kunnen.

Wanneer je op zoek bent naar een beachvolleybal, ben je bij KWD Sport ook op het juist adres. Het is bij het beachvolleyballen wel van groot belang dat je kiest voor een echte beachvolleybal. Een beachbal is namelijk zwaarder en zachter dan normale volleyballen. Voor wedstrijden en officiële gelegenheden is het verplicht gebruikt te maken van een beachvolleybal.

Vraag een offerte aan via KWD.nl

Vanwege de scherpe prijzen die KWD Sport aanbiedt, zijn de volleyballen zowel voor particulieren als verenigingen, bedrijven, gemeentes, instanties en scholen heel interessant. Heb je een groot aantal volleyballen nodig, maar is dit (tijdelijk) niet te bestellen op de website?  Vertel ons jouw wensen en wij maken een offerte op maat voor ! Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot ons aanbod volleyballen, neem contact met ons op via ons telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl . Daarnaast ben je ook van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem.