• COMPLEET ASSORTIMENT, Ruim 20.000 artikelen
  • SNEL & VEILIG, Online bestellen en betalen
  • STAFFELKORTING, Korting vanaf 10 stuks
  • 55 JAAR ERVARING, Specialist sinds 1962
Advies nodig? bel: 0314-325624

Boerenklompgolf ballen

Boerenklompgolf

Filteren op
Prijs
€ 0 € 10 € 0 to € 10
Boerenklompgolf (1 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Boerenklompgolf (1 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Boerenklompgolf

Boerenklompgolf ballen voordelig online te bestellen

Boerenklompgolf ook wel boerengolf genoemd is een recreatief spel wat met name in op het platte land in de loop der jaren een ongekend populair spel is geworden. Het spel is een recreatieve variant op de klassieke golfsport. Tijdens het spel bevindt u zich in een weiland en daar is het de bedoeling om met behulp een klomp aan een stok (uw golflcub) de bal in 1 van de vele holes zien te krijgen. Vanwege de eenvoud van het spel is het spel te spelen door klein en groot en wordt daardoor vaak gespeeld tijdens vriendendagen, familie-uitjes en school uitjes.

Naast het hebben van klompgolfstick is een geschikte bal ook onmisbaar voor het spelen van een potje boerengolf. KWD Sport heeft een eigen boerenklompgolf bal in het assortiment. Vanwege de eigen productie kunnen wij deze bal zeer voordelig voor u aanbieden! De omtrek van de bal is ongeveer 48 centimeter en daardoor ook zeer geschikt voor het spelen van een potje handbal op recreatief niveau. De ballen zijn leverbaar in wit of in de kleurencombinaties wit/rood, wit/zwart of wit/blauw.

Offertemogelijkheden

Het kan helaas voorkomen dat het gewenste aantal niet op voorraad is. Om u toch van dienst te zijn bieden wij u de mogelijkheid om een offerteformulier in te vullen op de website. Vertel ons uw wensen en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u!