• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Molten

Kies je subcategorie & filter
Categorie
  1. Basketballen (4)
  2. Volleyballen (3)
Prijs
€ 0 € 106 € 0 to € 106
Molten (9 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Molten (9 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Molten basketballen & volleyballen voordelig online verkrijgbaar !

Op deze pagina vindt u het aanbod basketballen en volleyballen van het merk Molten. Al meer dan 50 jaar zijn wij leverancier van sportartikelen. Dankzij de jarenlange ervaring weten we exact wat een klant graag wil en wat zij van ons kunnen verwachten.

Molten basketballen

Zowel voor recreatief gebruik als voor basketbal verenigingen, scholen en instanties zijn de basketbal ballen uitermate geschikt om te gebruiken tijdens trainingen, wedstrijden of gymlessen. De basketballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Maat 3 is geschikt voor mini’s, 5 voor junioren en maat 7 voor de heren. Voor de dames is er een speciale bal in de maat 6.

De Molten Basketbal BGL in maat 6 en 7 is de nummer 1 basketbal uit ons assortiment basketballen. De vernieuwde bal heeft een verbeterde grip en nieuw design. Daarom is het onder andere ook gebruikt voor Euroleague wedstrijden en het wereldkampioenschap.

Molten volleyballen

De volleybal ballen van het merk Molten zijn speciaal ontworpen voor zowel trainingen als wedstrijd. De Molten VM3500 wordt vanwege zijn hoge kwaliteit en lange levensduur veel gebruikt door scholen en tijdens trainingen bij volleybalverenigingen.

Het absolute paradepaardje uit het assortiment Molten volleyballen is de Molten V5 M5000. Deze bal is goedgekeurd door de internationale volleybal bond en kan daardoor gebruikt worden voor officiële wedstrijden en regionale- of district kampioenschappen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over het aanbod Molten basketballen/volleyballen? Informeer geheel vrijblijvend via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl .