• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Sportprijzen

Kies je subcategorie & filter
Categorie
  1. Bekers (14)
  2. Diversen (2)
  3. Medailles (6)
  4. Standaards (21)
Prijs
€ 0 € 54 € 0 to € 54
 
 

Standaards

Medailles

Bekers

Bekijk het aanbod bekers, medailles en sportprijzen voordelig in onze webshop!

Het online kopen van uw sportprijzen doet u eenvoudig en snel bij KWD Sport. Naast dat wij merk sportkleding leveren aan sportverenigingen, scholen, bedrijven, gemeentes en particulieren, bent u bij KWD Sport ook op het juiste adres als het gaat om sportprijzen. Heeft u wat te vieren bij uw vereniging? Bekijk dan het aanbod sportprijzen, zoals medailles, bekers, standaards en sleutelhangers!

Leuk voor bij kampioenschappen, verjaardagen, feestjes en avondvierdaagsen! Er is altijd wel wat leuks voor een leuke prijs! KWD Sport heeft een prachtig assortiment van onder andere medailles en bekers. Ook leveren wij leuke standaards voor kinderen.

Door het grote aanbod van sportbekers in verschillende maten vindt u altijd een sportprijs die bij u past! Herinnering voor een toernooi of evenement nodig? Twijfel niet langer en bestel snel op KWD.nl!

Laat uw sportprijs graveren met een eigen inscriptie naar keuze!

Het mooie van KWD Sport is dat de medailles, bekers en standaards geleverd kunnen worden met inscripties. Maak een eigen inscriptie die u zelf kan invullen op de website. Mocht u meer informatie willen hebben over het aanbod sportprijzen, dan kun u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl .