• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Foamballen en Schuimballen

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 39 € 0 to € 39
Schoolballen (19 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
-17%
gymbal fitnessbal.jpg1
  • grijs
  • zwart
  • blauw
  • paars
Gymbal / Fitnessbal

Normale prijs: € 30,00

Special Price € 25,00

13052_3.jpg1
Schoolballen (19 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foamballen en schuimballen online verkrijgbaar!

Foamballen en schuimballen zijn uitermate geschikt om kinderen wegwijs te maken in de sport. Vanwege het gewicht, de ballen zijn een stuk lichter dan reguliere ballen, lenen ze zich perfect om beginnelingen kennis te laten maken met diverse speltechnieken. Deze schoolballen zijn veel verkochte artikelen aan (peuter/basis)scholen, gemeentes & instanties zoals een buitenschoolse opvang. Natuurlijk ook zeer geschikt voor particulier gebruik of voor bepaalde spelvormen bij uw vereniging of bedrijf!

KWD heeft een eigen schuimbal van het eigen merk KWD in het assortiment. Deze ballen zijn uitermate geschikt voor scholen en instellingen waar jeugdige kinderen bij betrokken zijn. Vanwege het gebruik van zacht materiaal voorkomt het blessures en gevaarlijke situaties en kunnen kinderen ongestoord genieten van een potje voetbal, trefbal of andere spelvormen.

Blessures voorkomen of last van een blessure?

Dan is de Medicin bal een geschikte bal om blessures tegen te gaan. Deze bal wordt veel gebruikt bij therapie, stabiliteit- en krachtoefeningen. De Medicin bal is verkrijgbaar in verschillende gewichten vanaf 0,5 kilo tot 5 kilo. Kies uw juiste gewicht en train om blessures te voorkomen!

Koop uw schuimbal of foamballen bij KWD sport eenvoudig via onze webshop. Heeft u hulp nodig bij het bestellen over vragen over ons assortiment, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl