• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Volleybalnetten

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 169 € 0 to € 169
Netten (4 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Netten (4 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Volleybalnetten verkrijgbaar op KWD.nl

Ben je op zoek naar een volleybalnet of zijn de huidige netten aan vervanging toe? Stop met zoeken! Voor tal van volleybalnetten ben je bij KWD Sport op het juiste adres!

KWD heeft vier volleybalnetten in het assortiment. Vanwege de voordelige prijs levert KWD veel aan volleybal verenigingen en (basis) scholen die volleybal spelen tijdens trainingen, wedstrijden en gymlessen. Maak een keuze uit 1 van de vier volleybalnetten uit ons assortiment, waarvan er drie uitgevoerd zijn met een staalkabel in de bovenband. De netten hebben allemaal het standaard formaat van 9,5 x 1 meter.

Volleybalnetten in alle soorten en maten.

Van het merk Exit heeft KWD Sport een multifunctioneel net in het assortiment. Het is daardoor ook gemakkelijk te gebruiken voor beachtennis, voetvolley of beachvolleybal. Zet het net op in jouw straat, tuin of speelveld en je zorgt ervoor dat kinderen ongestoord kunnen spelen met de Exit Multisport net. Dit net is verkrijgbaar in de breedtes drie meter en vijf meter en is daardoor heel erg geschikt om met meerdere personen tegelijkertijd te spelen.

Offerte aanvragen voor volleybalnetten?

Wil je graag een offerte aanvragen voor de volleybalvereniging, school, gemeente of instantie? Dit kan via het offerteformulier op onze website. Vul al uw wensen in en maken een offerte op maat voor u! Verder zijn we op werkdagen tot 17:30 te bereiken op het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl