• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Masita Scheenbeschermers

Er zijn geen producten gevonden.

Masita scheenbeschermers voordelig en snel online te bestellen!

Op deze pagina vindt u het aanbod scheenbeschermers van het merk Masita. Masita is al tientallen jarenlang een begrip in de sportwereld. Als producent van sportkleding is het de ideale sportpartner voor collectieve en individuele sporters. Naast de traditionele sportkleding van het merk Masita, vindt u in het assortiment ook een breed programma aan sportartikelen voor zowel de individuele sporter als de teamsporter. Zo ook scheenbeschermers.

Een scheenbeschermer wordt met name bij het voetbal gebruikt om, zoals het woord al zegt, de schenen van de sporter te beschermen. Vanwege de kwetsbaarheid van een scheenbeen heeft de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond een aantal jaren geleden het verplicht gesteld om tijdens wedstrijden scheenbeschermers te dragen. Naast het voetbal worden scheenbeschermers ook veel gebruikt bij de sporten hockey, honkbal, softbal en cricket.

Kies voor de Masita scheenbeschermer Fulham als u veilig uw sport wilt beoefenen! Deze scheenbeschermer is een lichtgewicht model dat veel bescherming biedt aan het scheenbeen en enkels. Dankzij het klittenbandkoord aan de achterzijde, heeft de scheenbeschermer een grotere pasbereikbaarheid. De enkelbeschermer aan de onderzijde van de scheenbeschermer zorgt naast het beschermen van de enkel er ook voor dat de scheenbeschermer tijdens het sporten op de plek blijft zitten! Kortom, wacht niet langer en bestel uw Masita scheenbeschermer zeer eenvoudig en snel via KWD.nl!

Contactmogelijkheden

Heeft u meer informatie nodig over ons aanbod scheenbeschermers? Via het telefoonnummer 0314-325624 en het mailadres  kwd@kwd.nl  zijn wij op werkdagen bereikbaar van 08:30-17:30. Via de pagina offerte kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Vertel u wensen en wij maken voor u een offerte op maat!