• GRATIS BEZORGING VANAF €75
 • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
 • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
 • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

SPORTVELDINRICHTING

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 6995 € 0 to € 6995
Doelgroep
 1. senior (15)
 2. jeugd (34)
Type
 1. Geschroefd (10)
 2. Volledig gelast (46)
Sportveldinrichting (189 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
per pagina
-11%
3x1 doel renes.jpg1
AANBIEDING 2 stuks Mini Doelen 3,0x1,0 m

Normale prijs: € 1.450,00

Special Price € 1.295,00

-8%
3x1 doel renes.jpg1
AANBIEDING 4 stuks Mini Doelen 3,0x1,0 m

Normale prijs: € 2.400,00

Special Price € 2.200,00

-3%
Image1.jpg1
AANBIEDING 6 stuks Jeugddoelen 5,0x2,0 m

Normale prijs: € 5.900,00

Special Price € 5.695,00

Sportveldinrichting (189 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
per pagina

Materialen om uw sportveld mee in te richten, zoals doelen & dug-outs! Te bestellen op KWD.nl

Op deze pagina vindt u alle artikelen op het gebied sportveldinrichting. Maak een keuze uit tal van voetbaldoelen voor uw vereniging of sportpark. Via het navigatiemenu aan de linkerzijde kunt u heel eenvoudig een keuze maken uit de seniorendoelen en jeugdoelen. Kijk daarbij goed naar de omschrijving van de sportdoelen. U kunt kiezen tussen vaste doelen en verplaatsbare doelen.

Vanwege het gebruik van lichte materialen zijn deze verplaatsbare doelen heel geschikt voor trainingen en wedstrijden, zodat het gemakkelijk van veld naar veld kan worden getild. Naast de complete doelen hebben we ook materialen voor uw doelen om ze te verstevigen of Denk daarbij aan netbeugels , scharnieren voor grondbeugel , hoekverbindingen , p-beugel, kleine en grote schoren en grondankers.

Kijk ook eens naar het ruime aanbod doelnetten in onze webshop en maak uw sportdoel compleet!

De artikelen voor het inrichten van uw sportvelden zijn gemaakt voor het gebruik van verschillende niveaus. Zo ook onze dug-outs. Bij buiten (team) sporten zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van wissels. Naast deze wissels heeft een team ook te maken met trainers, leiders en overige mensen uit deze staf van de selectie. Deze mensen willen tijdens het aanschouwen van de wedstrijd zo comfortabel mogelijk zitten. Om het voor de staf en wisselspelers zo aangenaam mogelijk te maken heeft KWD sport een ruim aanbod dug-outs in het assortiment. Zoek niet verder en bekijk op deze pagina het aanbod.

Wilt u gaan voor luxe en comfort?

Dan is Dug-Out De Luxe uitermate geschikt voor uw vereniging. De dug-out is een pronkstuk voor uw club, geschikt voor elk hoofdveld, bijveld of stadion. Dugout De Luxe is uitgerust met een revolutionair zwevend frame waarop de mondo stoelen zijn gemonteerd. Dit zorgt voor een comfortabele zit gedurende de wedstrijd. Daarnaat kunt u uiteraard ook kiezen voor de wat eenvoudigere modellen als de Aberdeen, dug-out Glasgow of dug-out Paisley.

Afleveren en monteren van uw dug-out

Heeft u geen tijd of de middelen niet om uw dug-out te plaatsen? Geen probleem! KWD Sport zorgt ervoor dat uw dug-out geheel voorgeassembleerd afgeleverd wordt en tegen een meerprijs wordt gemonteerd.

Wit u meer informatie over ons aanbod voor het inrichten van uw sportveld? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl