• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

SPORTBANDAGES

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 94 € 0 to € 94
Sportbandages (27 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Sportbandages (27 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bestel uw sportbandages bij KWD Sport. Dé plek voor een uitgebreid assortiment sportbandages voor knie, enkel, pols, arm & duim!

Om blessures en dergelijke ongemakken te voorkomen heeft KWD Sport verscheidene producten in het assortiment op het gebied van blessurepreventie. Een merk wat zich hier in gespecialiseerd heeft is Rucanor. Naast het aanbieden van sportkleding produceert en levert het materialen rondom blessurepreventie. Door jarenlange ervaring en kennis op dit gebied selecteert KWD Sport alleen de topproducten op dit gebied. Rucanor combineert hoge kwaliteit en goede ondersteuning met comfort en bewegingsvrijheid. Zowel topatleten als recreatieve sporters maken gebruik van de artikelen uit het assortiment van KWD Sport.

Blessurepreventie op maat

Helaas komt het nog vaak voor dat sporters een blessure oplopen of vanwege een slopende blessure last blijven houden van bepaalde gewrichten. De blessure preventie producten zijn zowel bedoeld om blessures tegen te gaan en om te gebruiken tijdens herstel van een blessure. De jarenlange ervaring van gerenommeerde merken als Rucanor, TR2, Secutex en PSB op het gebied van blessures en preventie zorgt ervoor dat zij voorop de technologische en medische innovaties kan staan.

Bekijk het aanbod verschillende bandages voor tal van gewrichten

Maak een keuze uit de bandages voor verschillende gewrichten.

Kniebandages in verschillende soorten en maten. Keuze uit kniebandages van het merk TR2, Rucanor, Secutex en PSB.

Enkelbandages

Patella Brace

Polsbrace

Om iedereen bescherming te bieden, zijn de artikelen verkrijgbaar in verschillende maten. Maak een keuze en bestel heel eenvoudig en snel op KWD.nl!

Vragen en/of opmerkingen?

Onze medewerkers staan tijdens werkdagen tot 17:30 voor u klaar om te helpen bij eventuele vragen en/of opmerkingen. U kunt KWD Sport bereiken via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl .