• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Café Sporten (Sport Spellen)

Kies je subcategorie & filter
Categorie
  1. Airhockey (2)
  2. Biljart & poolbiljart (2)
  3. Darts (3)
  4. Tafeltennis (41)
  5. Voetbaltafel (6)
minder meer
Prijs
€ 0 € 1099 € 0 to € 1099

Verschillende soorten biljarttafels, voetbaltafels, tafeltennistafels, dartbarden en tal van benodigdheden voor deze spellen zijn nu te koop bij KWD Sport.

darts

tafeltennis

voetbaltafels

Café sporten (sport spellen) online kopen bij KWD Sport

Deze spellen worden veel gespeeld in de kantine van de sportvereniging, tijdens pauzes op scholen en tijdens de middaglunch bij u op het bedrijf. Maak een keuze uit verschillende soorten voetbaltafels , tafeltennistafels , biljarttafels, airhockey , dartborden en tal van benodigdheden voor deze spellen.

Een voetbaltafel is mateloos populair onder scholieren om tijdens de pauzes tegen elkaar een potje te spelen. Bij tafelvoetbal is het de bedoeling om net als bij het gewone voetbal de bal in het doel van de tegenstander te schieten. Dit doe je met een stang waaraan de speelpoppetjes gemonteerd zijn. De stangen bedien je met je handen. Het leuke aan het spelen van tafelvoetbal is dat je het spel met meerdere personen tegelijk kunt spelen. Speel 1 tegen 1, 2 tegen 2 of zelfs 3-3 en win van je klasgenoot, collega of teamgenoot! In ons assortiment bevinden zich verschillende voetbaltafels, verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en merken.

Airhockey is een spel waarin een puk middels twee pushers in een goal op een airhockey tafel moet gespeeld worden. De puk vliegt als het ware over het oppervlak middels een diffuus net van minuscule gaatjes in het tafelblad. Het is niet enkel een leuk en energievol spel voor de spelers, maar een airhockey tafel vormt ook een schouwspel voor de toeschouwers! Bij KWD Sport kunt u kiezen uit een assortiment kwaliteitsvolle airhockey tafels! Zowel airhockey tafels met muntinworp als tafels zonder zijn verkrijgbaar. Merken zijn o.a. Heemskerk en Buffalo.

Een ander steeds populair wordende sport onder Nederlanders is het darts . Harrows darts staat al jaren aan de top en is innovator in de dartshandel. Alle sets Harrows dartpijlen worden compleet en in luxe verpakking geleverd. KWD Sport heeft een selectie Harrows dartpijlen in het assortiment. Ook leveren wij Winmau dartborden en andere dart accessoires. Deze dartborden worden niet voor niets gebruikt tijdens grote toernooien en officiële wedstrijden. Bestel snel en eenvoudig via onze webshop.

Mocht u er niet helemaal uitkomen met het bestellen of heeft u vragen over ons aanbod, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Dit kan via het offerteformulier op de pagina offerte op maat . Daarnaast kun u KWD Sport ook bereiken via het telefoonnummer 0314-325624 of het mailadres  kwd@kwd.nl  Onze medewerkers zullen al u vragen beantwoorden en u helpen bij het plaatsen van een bestelling.