• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Adidas Keepershandschoenen

Er zijn geen producten gevonden.

Adidas keepershandschoenen voordelig online te bestellen!

Tegenwoordig zin er ontzettend veel sportmerken die keeperhandschoenen produceren. In ons assortiment bieden we verschillende soorten aan, voor jong & oud. Naast ons eigen merk KWD hebben we ook het merk Adidas in het assortiment. Adidas is net als Nike 1 van de grootste sportmerken ter wereld en onderscheid zich van de rest door hoge kwaliteit te combineren met modieuze kleding en sportartikelen. Op deze pagina vindt u het aanbod keeperhandschoenen.

Keeperhandschoenen zijn, zoals de naam als zegt, speciaal gemaakt voor keepers. De handschoenen zijn voorzien van een stroeve dempende schuimlaag. Hierdoor krijg de doelman extra grip op de bal en is hij beter in staat om de bal te vangen. Zorg met de juiste handschoenen ervoor dat je handen klaar zijn om elke schot af te weren! Tegenwoordig is de keus enorm wanneer het gaat om keeperhandschoenen. Keepers kunnen de keuze maken uit handschoenen met of zonder fingersafe.

Gebruikt u liever keeperhandschoenen met fingersafe, dan is de Ace Zones FS een zeer geschikte keeperhandschoen. Deze keeperhandschoen is voorzien van een nieuw, doorontwikkelde foam, waardoor de grip tussen de handschoen en de bal nog beter is!

Speciaal voor de junior keeper heeft KWD Sport de Ace Zones FS Junior in het assortiment. Deze handschoen is voorzien van een elastische bandage met klittenbandsluiting. Verkrijgbaar in de maten 5,5 tot en met 8.

Wanneer de voorkeur uitgaat naar keeperhandschoenen zonder fingersafe dan is het paradepaardje uit ons assortiment keeperhandschoenen van het merk Adidas een zeer geschikte: de Ace Zones Pro . Veel gedragen door populaire keepers uit het betaald voetbal. Topkeepers als Jasper Cilissen, Jeroen Zoet en Iker Casillias hebben de voorkeur uitgesproken voor deze kwaliteit keeperhandschoen. Verkrijgbaar in de maten 8,5-11.

LET OP: Adidas artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden!

Mocht u meer informatie nodig hebben over het aanbod keeperhandschoenen of het overige assortiment aan sportkleding en artikelen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl .