• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Korfbal Ballen

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 50 € 0 to € 50
Korfballen (8 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Korfballen (8 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Korfbal ballen nodig? Bestel gemakkelijk en voordelig op KWD.nl!

Korfbal is een van oorsprong Nederlandse sport waarbij de bal door een korfbalmand heen gegooid moet worden. Elk team heeft een eigen korf en een geldig doelpunt wordt gemaakt als de bal van bovenaf door de korf wordt gegooid. Korfbal wordt zowel op het veld als in de zaal gespeeld. Het unieke aan korfbal is dat het de enige sport is die gemengd gespeeld wordt. Dat betekent dat de wedstrijden gespeeld worden met meisjes en jongens.

Naast de spelers/speelsters en een korf is de aanwezigheid van een geschikte bal ook een must have. KWD Sport heeft 1 zeer fijne korfbal in het assortiment. De Mikasa Korfbal K5-IKF Official . Deze bal is in samenwerking tussen Mikasa en de Internationale Korfbal Federatie ontwikkeld. Deze bal, speciaal bestemd voor alle korfballers heeft een verbeterde grip, eigen ontwerp en dynamische eigenschappen. Om extra grip te creëren heeft het een Dimple huid. De K5-IKF Official is verkrijgbaar in de maten 4 en 5 en heeft de kleuren geel en blauw. Maat 4 is geschikt voor de ietwat gevorderde (jeugd) spelers. Maat 5 is de meest gangbare maat en is geschikt voor volwassenen en wedstrijden op officieel niveau.

 

Korfbalkleding en korfbal artikelen

Kijk op de pagina Korfbalkleding of korfbal artikelen voor het overige aanbod korfbal materialen. Maak een keuze uit korfbalmanden, korfbalkleding, trainingsmateriaal en rokjes voor de vrouwelijke speelsters.

Heb je hulp nodig bij het bestellen van uw korfbalmateriaal of zijn er vragen over het aanbod? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl . Neem ook eens een kijkje in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem.