• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Diversen Sportbenodigdheden

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 110 € 0 to € 110
Diversen (26 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
-31%
waterzak kwd waterbag.jpg1
KWD Waterzak

Normale prijs: € 15,95

Special Price € 10,95

-51%
V990122312000006.jpg1
  • wit
  • blauw
  • geel
KWD Handdoek 100x50 cm

Normale prijs: € 4,00

Special Price € 1,95

Diversen (26 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hier vindt u diverse sportbenodigdheden omtrent de verzorging

Helaas komt het nog wel eens voor dat een voetballer of sporter ernstig geblesseerd raakt tijdens een wedstrijd of training. Voor de veiligheid van de sporter wordt er dan vaak gebruik gemaakt van een brancard. De brancard zorgt ervoor dat de sporter in balans van het veld gedragen kan worden, zonder daarbij enig risico te nemen op bijkomend blessureleed. Een brancard is een must-have als u de veiligheid van de sporters of werknemers wilt garanderen. Bestel snel op KWD.nl!

Om de sporter tijdens de wedstrijd te voorzien van de nodige verzorging, wordt er vaak gebruikt van een waterzak. De waterzakken uit het assortiment van KWD Sport zijn uitgevoerd met extra zijvakken zodat u heel eenvoudig bidons mee kunt nemen. Bestel de bijpassende spons om de waterzak passend te maken.

KWD Sport biedt verschillende handdoeken voor tijdens of na het sporten, handig voor bijvoorbeeld tennissers of binnensporters als u hevig transpireert tijdens een wedstrijd. Ook goed te gebruiken voor na het sporten bij het afdouchen. Verder zijn er in de categorie verzorging diverse sportproducten terug te vinden zoals een coldspray, verzorgingskoffer & verbandtrommels, massageolie en een drankenhouder. Ideaal voor de verzorging op uw sportcomplex, schoolterrein of bedrijf!

Onze medewerkers staan tijdens werkdagen voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl .