• GRATIS BEZORGING VANAF €75
 • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
 • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
 • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Handbalkleding of Handbal artikelen

Kies je subcategorie & filter
Categorie
 1. Accessoires (6)
 2. Ballen (20)
 3. Compressors (12)
 4. Doelen (2)
 5. Doelonderdelen (1)
 6. Doelnetten (4)
 7. Hesjes & overgooiers (19)
 8. Jassen & jacks (31)
 9. Presentatiepakken (32)
 10. Rouwbanden (1)
 11. Scheidsrechter (10)
 12. Shirts & T-Shirts (79)
 13. Shorts (55)
 14. Sokken (5)
 15. Sweaters & tops (44)
 16. Tassen (41)
 17. Trainingsbroeken (57)
 18. Trainingsjacks (25)
 19. Trainingsmateriaal (42)
 20. Trainingspakken (105)
 21. Veldmateriaal (19)
 22. Verzorging (39)
 23. T-Shirts (1)
 24. Poloshirts (4)
 25. Lange broeken (1)
minder meer
Prijs
€ 0 € 1659 € 0 to € 1659

Handbal is één van de grootste sporten van Nederland en daarom hebben we bij KWD een ruim assortiment handbalartikelen en handbalkleding. Bijvoorbeeld handbaldoelen en handbaldoelnetten. Maar ook handbalkleding, eventueel met opdruk, of de handballen zelf. Custom made handbalshirts zijn uiteraard ook mogelijk! Neem eventueel contact met onze op via kwd@kwd.nl

Ballen

Doelnetten

T-shirts

Nieuwe producten

Handbalkleding of Handbal artikelen online kopen?

Bij KWD Sport vindt u een uiteenlopend assortiment handbalkleding en handbal artikelen. Kleding voor training en wedstrijd, zoals handbal shirts, trainingspakken, shorts en sokken. En natuurlijk de meest essentiële artikelen, zoals handbal ballen, handbalnetten en handbaldoelen. De handbal kledij en het materiaal zijn onder meer van Erima en onze merk KWD. Dat betekent topkwaliteit voor een betaalbare prijs!  

Comfortabele Handbal Kleren

Online vindt u comfortabele kleding voor heren en dames. Bovendien bieden we kledij voor de professional en de amateur. We begrijpen dat elke handballer fanatiek is en dat sportkleding niet in de weg mag zitten voor optimale prestaties. Daarom is de handbal kleding vervaardigd van de beste materialen. De stof ademt goed waardoor ieder kledingstuk comfortabel zit. Ideaal dus wanneer u met een strekworp of heupzwaaiworp de bal in het doel van de tegenstander wilt werpen. 

Praktisch en Stevig Handbal Producten

In ons online assortiment vindt u het volgende handbal materiaal: 

        - Handballen

        - Handbalnetten

        - Handbaldoelen 

Stuk voor stuk waarborgen deze handbal producten topkwaliteit. Het materiaal is uitermate stevig en de constructies zijn gemaakt met de meest vooraanstaande technologieën. Met name bij handbal ballen speelt de innovatie een grote rol. Het aanvoelen en de grip zijn cruciaal bij iedere pass of worp. Wij van KWD Sport begrijpen dit en daarom bieden we u alleen handbal artikelen waarvan we weten dat u ermee voor maximaal resultaat kunt gaan. 

We bieden u graag uitstekende service, daarom:

Zorgen we dat we zoveel mogelijk handbal kleding en benodigdheden op voorraad hebben. Want zo kunnen we uw handbal ballen, trainingspakken, handbalnetten en handbaldoelen op werkdagen direct versturen zodat u het de volgende dag al in huis hebt. Bovendien weten we met ruim 50 jaar ervaring wat goede kleren en artikelen zijn en kunnen we u vanuit ons online assortiment de beste handbal producten leveren. Niet alleen van ons eigen merk KWD, maar ook van gerenommeerd merk Erima. 

Kies dus gauw de handbalkleding of het product dat u nodig hebt! 

Handbalkleding laten bedrukken?

Uiteraard kunnen wij ook handbal sportkleding bedrukken. Bij handbalkleding met opdruk kunt u denken aan trainingspakken en handbal shirts. Ideaal dus voor scholen, teams, clubs en verenigingen. We bedrukken met name logo's van uw club of sponsor, namen van teamleden en bijbehorende rugnummers. Daarnaast levert KWD Sport al jarenlang handbal benodigheden en materiaal aan tal van scholen. Voor iedere school hebben we handbal artikelen voor tijdens de gymles of andere sportactiviteiten.

Mocht u als school, team, club of vereniging dus geïnteresseerd zijn in het laten bedrukken van handbal kleren of het kopen van kleding en artikelen? Kijk dan gauw in onze shop, of informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via kwd@kwd.nl of 0314-325624.