• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Volleybal Veldmateriaal

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 365 € 0 to € 365
Veldmateriaal (28 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Veldmateriaal (28 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Volleybal veldmateriaal voor vereniging, school of bedrijf online verkrijgbaar op KWD.nl

In ons assortiment hebben we verscheidende artikelen voor verenigingen, bedrijven en scholen die op zoek zijn naar sportmateriaal voor op/rond het veld, gebouw of terrein.

Bij veel sporten is het heel normaal dat tijdens de rust van een wedstrijd of training (warme) dranken geschonken worden. Het KWD dienblad maakt het schenken van thee in de rust of in de kantine erg gemakkelijk dankzij de speciale handgreep.

KWD Sport heeft ook veldmateriaal om de uitstraling van uw school, bedrijf of vereniging te vergroten, namelijk een vlaggenmast. In deze vlaggenmast kunt u bijvoorbeeld de vlag van uw bedrijf, vereniging of school hijsen. Om de vlaggenmasten steviger te laten staan bieden wij ook een grondkoker aan zodat de vlaggenmast ook tijdens storm en andere winterse omstandigheden blijft staan. Verder bent u voor vlaggen en banieren bij KWD Sport ook op het juiste adres!

Moet u als docent, coach of leider een stuk van het veld of zaal afbakenen? Dit kan met het terreinlint of afbakenlint die KWD Sport in het assortiment heeft. Tenslotte kunt u nog een keuze maken uit bijvoorbeeld de materiaalwagen, scorebord of ballenwagen . Twijfel niet en bestel snel op KWD.nl

Gewenste aantal niet voorradig?

Helaas komt het wel eens voor dat het gewenste aantal niet voorradig is. Om u toch van dienst te zijn kunt u via deze pagina geheel vrijblijvend een offerte plaatsen. Vertel uw wensen en wij maken een offerte op maat voor u!

Op onze website kunt u heel gemakkelijk online uw artikelen bestellen. Zoek het juiste artikel wat u nodig heeft, zet dit in uw winkelwagen en reken uw bestelling af. Bij de meeste producten heeft u het dan al de volgende dag in huis! Mocht u toch problemen hebben met het bestellen van uw artikelen of heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het nummer 0314-325624 of via het mailadres  kwd@kwd.nl