• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Mikasa

Kies je subcategorie & filter
Categorie
  1. Korfballen (4)
  2. Volleyballen (16)
Prijs
€ 0 € 229 € 0 to € 229
Mikasa (34 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Mikasa (34 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mikasa volleyballen, korfballen & zaalvoetballen voordelig online verkrijgbaar!

Of u nu op zoek bent naar de MVA 123, MVA 200, MVA 300, MVA 310 of MVA 330 of MVA 500. Ze zijn allemaal te vinden in ons assortiment! KWD Sport is uw partner voor het leveren van volleyballen voor uw vereniging, gemeente, school, bedrijf of instantie! Vanwege de jarenlange ervaring als leverancier van sportkleding en sportartikelen kiezen veel sportverenigingen ervoor om kleding en artikelen af te nemen bij KWD Sport. U kunt als verantwoordelijke voor de inkoop van ook een kijkje komen nemen in onze showroom. Daar kunt u een keuze komen maken uit het ruime aanbod volleyballen, korfballen en zaalvoetballen van het merk Mikasa.

Beachvolleyballen

Speciaal voor het beachvolleyballen heeft KWD de Mikasa beachball in het assortiment. Deze bal is door de internationale federatie van het volleybal en kan daardoor gebruikt worden tijdens officiële wedstrijden. Natuurlijk ook te gebruiken voor recreatief gebruik of wanneer u met het team buiten gaat trainen op het beachveld!

Korfbal ballen

KWD Sport heeft een hele fijne korfbal in het assortiment. De Mikasa Korfbal K5-IKF Official . Deze bal is in samenwerking tussen Mikasa en de Internationale Korfbal Federatie ontwikkeld. Deze bal, speciaal bestemd voor alle korfballers heeft een verbeterde grip, eigen ontwerp en dynamische eigenschappen. Om extra grip te creëren heeft het een Dimple huid. De K5-IKF Official is verkrijgbaar in de maten 4 en 5 en heeft de kleuren geel en blauw. Maat 4 is geschikt voor de ietwat gevorderde (jeugd) spelers. Maat 5 is de meest gangbare maat en is geschikt voor volwassenen en wedstrijden op officieel niveau.

Kijk op de pagina Korfbal voor het overige aanbod korfbal materialen. Maak een keuze uit korfbalmanden, korfbalkleding, trainingsmateriaal en rokjes voor de vrouwelijke speelsters.

Service staat bij KWD Sport hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat wij tijdens werkdagen tot 17:30 beschikbaar zijn om u vragen te beantwoorden en te helpen bij het bestellen van uw artikelen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl .