• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Secutex

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 60 € 0 to € 60
Secutex (10 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Secutex (10 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Secutex bandages voordelig online verkrijgbaar!

KWD Sport heeft artikelen in het assortiment rondom blessurepreventie. Een merk wat zich hier in gespecialiseerd heeft is Secutex . Dit merk produceert en levert materialen rondom blessurepreventie. Door jarenlange ervaring en kennis op dit gebied selecteert KWD Sport alleen de topproducten op dit gebied. Secutex combineert hoge kwaliteit en goede ondersteuning met comfort en bewegingsvrijheid. Zowel topatleten als recreatieve sporters maken gebruik van de artikelen uit het assortiment van KWD Sport.

Blessurepreventie op maat

Helaas komt het nog vaak voor dat sporters een blessure oplopen of vanwege een slopende blessure last blijven houden van bepaalde gewrichten. De Secutex producten zijn zowel bedoeld om blessures tegen te gaan en om te gebruiken tijdens herstel van een blessure. De jarenlange ervaring van Secutex op het gebied van blessures en preventie zorgt ervoor dat zij voorop de technologische en medische innovaties kan staan.

Secutex bescherming

Maak een keuze uit de sportbandages voor verschillende gewrichten.

Kniebandages in verschillende soorten en maten.

Enkelbandages

Patellaband

Polsversteviger

Om iedereen de Secutex bescherming te bieden, zijn de artikelen verkrijgbaar in verschillende maten. Maak een keuze en bestel heel eenvoudig en snel op KWD.nl!

Vragen en/of opmerkingen?

Onze medewerkers staan tijdens werkdagen tot 17:30 voor u klaar om te helpen bij eventuele vragen en/of opmerkingen. U kunt KWD Sport bereiken via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl .