• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Masita Tassen

Er zijn geen producten gevonden.

Masita sporttassen tegen een scherpe prijs verkrijgbaar!

Sporttassen worden in alle takken van sport in Nederland gebruikt. Bent u lid van een voetbalvereniging en wilt u gemakkelijk in een Masita sporttas al uw benodigdheden opbergen? Geen probleem! Liever een avondje tennissen en bent u alle losse spullen beu? Masita sporttassen biedt de uitkomst!

Masita sporttassen

Uit het assortiment sporttassen van Masita is er ruime keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren tassen. Zo kunt u een keuze maken uit de Masita sporttas Brasil die ook in een uitvoering met schoenenvak verkrijgbaar is. Perfect voor het opbergen van uw sportschoenen. Bekijk ook de Barça lijn van Masita, met de Masita Sporttas Barça die ook in een uitvoering met schoenenvak verkrijgbaar is. De keuze = reuze!

Masita rugzakken

Naast de collectie sporttassen heeft Masita ook enkele rugzakken in haar assortiment. Deze rugzakken, de Masita rugzak en de Masita rugzak met schoenenvak zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat uw tas perfect te combineren is met de kleuren van uw bedrijf, gemeente, vereniging of team! Kortom, Masita tassen bestellen voor jezelf, het hele team of vereniging doe je in de webshop van KWD Sport!

Masita tas laten bedrukken?

Uiteraard kan KWD Sport ook uw sporttas bedrukken met het logo van uw bedrijf, sponsor, gemeente, school of vereniging en zorg voor een professionele uitstraling! Daarnaast bedrukken wij ook namen en nummers voor op de tassen. Bekijk de pagina bedrukken voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden van bedrukken.