• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Handbalnetten

Kies je subcategorie & filter
Maat
  1. - (4)
Merk
  1. KWD (3)
  2. . (1)
Kleur
  1. Blauw (1)
  2. Groen (2)
  3. Rood (1)
  4. Wit (2)
Prijs
€ 0 € 189 € 0 to € 189
Doelnetten (4 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Doelnetten (4 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handbalnetten online kopen bij KWD Sport

Bent u op zoek naar een doelnet voor u handbaldoel of zijn de huidige netten aan vervanging toe? Stop met zoeken! Voor tal van doelnetten bent u bij KWD Sport op het juiste adres!

Voor de sport handbal hebben we een vaste maat in het assortiment. De netten met de maten 3,0 x 2,0 x 0,8 x 1,0 zijn wel in verschillende kleuren verkrijgbaar. Maak een keuze uit de witte handbalnetten of de gekleurde handbalnetten. Deze netten (exclusief doel) zijn tevens te gebruiken voor zaalvoetbal of zaalhockey. We kunnnen ook doelnetten op maat maken, hiervoor kunt u ons bellen op 0314-325624 of een mail sturen naar kwd@kwd.nl .

Compleet doel bestellen?

Kijk naast de doelnetten ook eens naar het aanbod doelen. Met twee doelen in het assortiment kunt u keuze maken uit een doel vast met grondpotten of een doel vrijstaand. De doelen zijn zowel voor particulier gebruik, om lekker te kunnen sporten met uw kinderen, of voor verenigingen, instanties, gemeentes en scholen.

Offerte aanvragen

Wilt u graag een offerte aanvragen voor uw vereniging, school, gemeente of instantie? Dit kan via het offerteformulier op onze website. Vul al uw wensen in en maken een offerte op maat voor u! Verder kunt u ons op werkdagen tot 17:30 bereiken op het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl