• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

COMPRESSORs en belijningsmateriaal

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 1559 € 0 to € 1559
Compressors+Belijning (51 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Compressors+Belijning (51 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Compressors en belijningsmateriaal voor sportvelden online verkrijgbaar op KWD.nl!

Helaas raakt er bij uw vereniging, bedrijf, school, gemeente of instantie wel eens wat materiaal defect. Het ventiel van uw pomp of compressor breekt af, de markeerwagen heeft onderhoud nodig of de voorraad lijnkalk raakt op. Op deze pagina vindt u sportmateriaal en artikelen voor het onderhoud van de velden zoals ballen, balpomp, compressor, ventieltjes en markeerwagens.

De meeste sportverenigingen hebben tientallen teams die elke week gebruik maken van de ballen van de vereniging. Vanwege het overmatige gebruik van deze sportballen dienen ze vaak worden opgepompt. Dit gaat heel erg gemakkelijk en snel met 1 van de compressors uit het aanbod van KWD Sport. Met deze compressors kunt u snel grote hoeveelheden ballen oppompen voor trainingen en wedstrijden. Erg handig voor bij u compressors zijn een luchtdrukpistool, ventieltjes, nippels en ventiel olie voor een optimaal gebruik en onderhoud van de sportballen.

Materialen voor uw kalkwagen

Een kalkwagen of markeerwagen is onmisbaar bij een vereniging met buitenvelden. Met deze wagentjes zorgt u ervoor dat de lijnen van de velden goed te zien zijn. Helaas komt het ook wel eens voor dat er wat stuk gaat of een onderhoudsbeurt nodig heeft. KWD Sport heeft verschillende materialen voor het onderhoud van uw kalkwagen in het aanbod. Deze materialen zorgen ervoor dat u bij een ongemak niet direct een nieuwe markeerwagen hoeft aan te schaffen. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe sproeier, reserveborstel of schuimrubbers zodat de markeerwagen weer als nieuw kan worden gebruikt!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn wij op werkdagen tot 17:30 bereikbaar via telefoon en mail om uw vragen te beantwoorden. Informeer ons geheel vrijblijvend via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl . Daarnaast kunt u ook op de website een offerte plaatsen als bijvoorbeeld het gewenste aantal tijdelijk niet voorradig is. Ook dit kunt u geheel vrijblijvend invullen, vertel u wensen en wij maken een offerte op maat voor u!