• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Adidas Scheidsrechterskleding

Er zijn geen producten gevonden.

Adidas scheidsrechterkleding online te bestellen

Het sportmerk Adidas is een van oorsprong Duits merk en is samen met Nike het bekendste sportmerk ter wereld. Dit merk is tegenwoordig zeer actief in vrijwel elke tak van sport. Het is zo gek niet te bedenken of Adidas heeft het. Vanwege de hoge kwaliteit en modieuze kleding kiezen sporters vaak voor Adidas. Het merkt blinkt uit in onder andere voetbalschoenen, sportshirts , trainingspakken en voetballen . In ons assortiment bieden we kleding aan voor onder andere verschillende takken van sport, zoals voetbal, tafeltennis, volleybal en basketbal.

Tegenwoordig maakt Adidas ook scheidsrechterkleding van een zeer goede kwaliteit! KWD Sport heeft enkele van deze modieuze shirts & shorts in het assortiment. De Adidas scheidsrechtershirts zijn verkrijgbaar in zowel korte mouw als lange mouw en in vele kleuren en maten verkrijgbaar. De shirtjes zijn gemaakt zodat de scheidsrechter heel gemakkelijk zijn notitieboekje en mapje met gele/rode kaarten kan opbergen. Perfect te combineren met 1 van de vele shorts en kousen uit het assortiment van KWD Sport!

Kijk hier voor het complete aanbod scheidsrechterskleding & scheidsrechter artikelen.

Als u meer informatie nodig heeft, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl . Van maandag tot en met vrijdag zijn wij tot 17:30 bereikbaar om u te helpen bij vragen en het bestellen van uw artikelen.

Let op: Adidas artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.