• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Handbal Doelen

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 1659 € 0 to € 1659
Doelen (3 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Doelen (3 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handbal doelen online kopen bij KWD Sport

Handbal is een zeer populaire sport in Nederland. Deze sport wordt gespeeld tussen twee ploegen van elk zeven spelers. Daarbij is het de bedoeling om de bal in het doel van de tegenstander te werpen. Het team met de meeste doelpunten wint de wedstrijd. Op deze pagina vindt u het aanbod handbaldoelen.

Bij KWD Sport kunt u een keuze maken tussen twee handbaldoelen. Deze doelen hebben een standaard afmeting van 3,0 x 2,0 meter en zijn uitgevoerd in de kleuren rood-wit. U heeft hier de mogelijkheid om een keuze te maken tussen een vrijstaand handbaldoel of een handbaldoel vast met grondpotten. Bij het vrijstaande handbaldoel kunt u kiezen uit vaste of inklapbare netbeugels. Naast het spelen van handbal zijn de doelen te gebruiken voor het spelen van zaalvoetbal en zaalhockey. De prijs is per stel en wordt exclusief netten geleverd.

Bij het handbaldoel met vaste grondpotten is aan de achterzijde glijgoot gemonteerd, zodat de kunststof nethaken en netbeugels geïnstalleerd kunnen worden. Ook bij dit handbaldoel is de prijs per stel en exclusief netten. U kunt op deze pagina het aanbod handbalnetten bekijken.

Offertemogelijkheden

Het kan helaas wel eens voorkomen dat het gewenste aantal niet voorradig is. Om u toch van dienst te zijn hebt u de mogelijkheid om een offerteformulier in te vullen. Vul al uw wensen in en wij maken een offerte op maat! Hebt u nog vragen en/of opmerkingen over ons aanbod sportartikelen? U kunt ons op werkdagen bereiken tot 17:00 op het telefoonnummer 0314-325624. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen, dan kunt u mailen naar het mailadres  kwd@kwd.nl