• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Adidas Jassen & Jacks

Er zijn geen producten gevonden.

Adidas jassen & jacks voordelig verkrijgbaar!

Het sportmerk Adidas is een van oorsprong Duits merk en is samen met Nike het bekendste sportmerk ter wereld. Dit merk is tegenwoordig zeer actief in vrijwel elke tak van sport. Het is zo gek niet te bedenken of Adidas heeft het. Vanwege de hoge kwaliteit en modieuze kleding kiezen sporters vaak voor Adidas. Het merkt blinkt uit in onder andere voetbalschoenen, sportshirts , trainingspakken en voetballen . In ons assortiment bieden we kleding aan voor onder andere verschillende takken van sport, zoals voetbal, tafeltennis, volleybal en basketbal.

Op deze pagina vindt u het aanbod jassen & jacks van het merk Adidas. Een jas die KWD momenteel in het assortiment heeft is een prachtige zwarte coachjas/stadionjack van het merk Adidas. Zeer geschikt om te dragen als trainer/leider tijdens winterse omstandigheden. Naast de warme zorgt de jas ook voor een professionele uitstraling.

Als leverancier van sport- kleding kunnen wij ook sportkleding bedrukken. De coachjas van Adidas laat zich ook uitstekend bedrukken. Vrijwel dagelijks bedrukken wij T-shirts, jassen, trainingsbroeken en shorts met namen, (rug) nummers en logo’s van bedrijven, verenigingen, scholen en gemeentes. Bekijk de pagina bedrukken voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

LET OP: Adidas artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden!

Teamaanvraag of groot aantal in 1 keer nodig? Bekijk de pagina offerte en vul uw wensen in. Aan de hand van uw wensen maken wij geheel vrijblijvend een offerte! Via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl  kunt u contact met ons opnemen als u vragen heeft over het assortiment of hulp nodig heeft bij het bestellen van uw artikelen.