• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Presentatiepakken

Er zijn geen producten gevonden.

Masita presentatiepakken voordelig online verkrijgbaar!

Wilt u met uw team of sportgroepje goed voor de dag komen bij uw vereniging, sportevenement of tegenstander? Kies dan uit 1 van de vele presentatiepakken uit het aanbod van KWD Sport. Op deze pagina vindt u het enorm aanbod presentatiepakken van het merk Masita.

Een presentatiepak wordt veelal gedragen in de voorbereiding van een toernooi, wedstrijd of training. Vanwege de lichte materialen kiezen veel sporters ervoor om zich voor te bewegen in een presentatiepak. De presentatiepakken worden verkocht als een broek met bijbehorend jack .Kies bijvoorbeeld voor een tenue in de kleuren van uw vereniging, school of bedrijf! De Masita presentatiepakken voelen extra licht aan en gaan het vanwege het duurzame materiaalgebruik jarenlang mee! De pakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en maten die lopen van 128 t/m XXXL. Maak je een keuze uit de collectie presentatiepakken en kies voor bijvoorbeeld presentatiepak Barca .!

Bedrukking van uw presentatiepak

Om nóg beter voor de dag te komen kan KWD Sport ook uw presentatiepakken bedrukken. Laat het logo van uw vereniging, sponsor, bedrijf of school bedrukken op de borst of zet namen en rugnummers op de achterzijde van het tenue. Erg leuk om uw presentatie pak te personaliseren! Vraag naar de voorwaarden via mail of telefoonnummer van KWD Sport.

Heb je een vraag, opmerking of tips/ideeën?

U kunt op werkdagen tot 17:00 geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0314-325624 of wanneer u wilt een mail sturen naar kwd@kwd.nl . Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen!