• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Masita Keeperkleding

Er zijn geen producten gevonden.

Masita keeperskleding bestel je voordelig en gemakkelijk online!

Dé wedstrijd van het jaar is aan de gang, jij staat in het doel en de sterspeler van de tegenstander is aan de bal en komt gevaarlijk snel op je af. Jij maakt je gereed, staat klaar om een uiterste inspanning te verrichten en met een fenomenale redding zorg jij ervoor dat de bal uit de rechterkruising wordt geplukt. Dankzij deze redding winnen jullie de wedstrijd en ben jij de held van de dag!

Keepers krijgen lichamelijk op een training of wedstrijd veel te verduren. Om je lichaam zo goed mogelijk te beschermen tegen mogelijk letsel, wordt het gebruik van keeperskleding met bescherming sterk aangeraden. Een merk dat hier goed op inspeelt is Masita. Masita maakt al decennia lang fraaie sportkleding voor elke tak van sport. Op deze pagina wordt het aanbod keeperskleding van het merk Masita getoond.

Masita keepershirt in verschillende soorten, kleuren en maten.

Ben je opzoek naar een geschikt keepershirt voor jezelf, vereniging of team? Kies dan Masita Keepershirt Barca. Alle tenues zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voorzien van optimale bescherming aan de ellebogen. De shirts zijn makkelijk te combineren met bijvoorbeeld het Masita Boca short of het Masita Rio short. Wacht niet langer en bestel zeer eenvoudig en snel op KWD.nl!

Bedruk je keeperstenue!

Naast het aanbieden van sportkleding en accessoires kan KWD Sport ook uw sportkleding bedrukken. Bekijk de mogelijkheden en prijzen voor het bedrukken op de pagina bedrukken of informeer op werkdagen via ons telefoonnummer 0314-325624.