• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Zaalvoetbal ballen

Kies je subcategorie & filter
Merk
  1. KWD (1)
  2. Erima (5)
  3. Derbystar (2)
  4. Jako (1)
Prijs
€ 0 € 66 € 0 to € 66
Doelgroep
  1. senior (2)

Op deze pagina vindt u het aanbod zaalvoetbal ballen!

De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond heeft voor het zaalvoetballen, tegenwoordig bekend onder de naam Futsal , verplicht gesteld om te spelen met een zogenaamde plofbal. De plofbal is kleiner (maat 4) dan een veldvoetbal. Daarnaast stuitert een bal in de zaal harder dan op het veld. Om de bal beter onder controle te houden heeft de bal een verminderende stuitkracht, vandaar de naam ‘plofbal’. Vanwege de betere balcontrole zijn er betere en mooiere combinaties te maken.

In het assortiment hebben wij zaalvoetballen van ons eigen merk. U kunt onder andere kiezen uit de KWD Match indoor . Vanwege de eigen productie kunnen wij deze plofballen tegen een zeer scherpe prijs aanbieden!

Voor de jeugd hebben we een speciaal zaalvoetbal in ons assortiment. De KWD indoor vilt kan de schotkracht van jeugdige kinderen vergroten omdat de bal zeer zacht aanvoelt. De buitenste laag is gemaakt van vilt. In tegenstelling tot de overige zaalvoetballen uit ons aanbod, is dit geen plofbal maar een normale zaalvoetbal. De bal is vanwege zijn materialen zeer geschikt voor gymlessen op basisscholen en middelbare scholen.

Sinds enkele jaren ontwikkelt Derbystar hoogwaardige plofballen voor officiële wedstrijden en competities. In ons aanbod vindt u 2 van deze hoogwaardige Derbystar zaalvoetballen, de Derbystar Goal Pro en Derbystar Futsal Brilliant Vanwege de kwaliteit en prijs zijn deze ballen zeer geschikt voor (officiële) zaalvoetbalteams maar ook voor scholen, bedrijven, gemeentes en instanties.

Contactmogelijkheden

Of u nou een particulier of inkoper van een vereniging, bedrijf of school bent, bij KWD Sport willen wij u als klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u vragen over ons assortiment of hulp nodig bij het bestellen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0314-325624 of ons mailadres mailadres  kwd@kwd.nl . Vrijwel alle artikelen van ons eigen merk KWD hebben we in onze voorraad en kunnen in alle rust bekeken worden in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem.