• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Masita sportkleding

Er zijn geen producten gevonden.

Masita sportkleding en sportartikelen online verkrijgbaar in onze webshop!

Al jarenlang is KWD Sport actief in de sportwereld. Als leverancier van sportkleding en sportartikelen verzorgen wij de levering naar sportverenigingen, teams, scholen, gemeentes en instanties. Ook kunt u als particulier via onze webshop zeer gemakkelijk uw artikelen bestellen.

Via de webshop bieden wij een ontzettend groot assortiment sportkleding en sportartikelen aan van verschillende gerenommeerde merken en ons eigen merk KWD. Op deze pagina vindt u alle sport- kleding en artikelen van het sportmerk Masita.

Masita is een Nederlands bedrijf en opgericht in de jaren ’30 van de 20ste eeuw. Sinds de jaren ’60 is Masita zich gaan richten op sportkleding. Sindsdien is Masita een toonaangevende aanbieder van sport- kleding en artikelen in Nederland. Het sportcomfort staat altijd centraal bij Masita, samen met goede service, snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Hier vind je alles voor het sporten!

In ons assortiment bieden we verschillende soorten kleding en sportartikelen aan van Masita. Maak een keuze uit verschillende soorten en maten kleding zoals sportmerk jassen, keeperkleding, sportshirts, sportbroeken, trainingspakken en (sport) tassen van verschillende merken uit ons assortiment. Vanwege de diversiteit in de maten zijn de Masita sportshirts en broeken verkrijgbaar voor zowel jeugdige sporters als volwassenen, heren en dames.

Offertemogelijkheden en bedrukken van uw kleding

Via de website kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor uw bedrijf, vereniging, school, gemeente of instantie. Vul het offerteformulier, vertel ons uw wensen en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u! Als groothandel en leverancier van sport- kleding en artikelen kunnen wij ook sportkleding bedrukken. Vooral namen, rugnummers en logo’s van bedrijven, scholen, verenigingen en teams zijn dingen die dagelijks bedrukt worden door KWD Sport. Informeer via de pagina bedrukken of via het telefoonnummer 0314-325624 naar de mogelijkheden. Verder zijn wij bereikbaar via het mailadres  kwd@kwd.nl