• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

STANDAARDjes

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 15 € 0 to € 15
Standaards (27 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Standaards (27 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sportprijzen, bekers en standaards zeer voordelig en snel online verkrijgbaar!

Kampioen geworden met uw team? Moet u een tennistoernooi organiseren en wilt u de winnaars extra in het zonnetje zetten? Genoeg redenen om uw sportprijzen aan te schaffen bij KWD Sport. Bekijk op deze pagina het aanbod standaards, ook wel gezien als mini bekers.

In het aanbod zitten veel leuke originele prijzen. Wat dacht u van de standaard wereldbol of de standaard 1-2-3? Verkrijgbaar in goud, zilver of brons. Leuk om te geven aan kampioenen!

Prijzen zijn er niet alleen voor winnaars. Wat dacht u van de standaard poedelprijs, gemaakt voor de verliezers als troost voor de behaalde resultaten. Zeer geschikt voor sportteams om te gebruiken bij toernooien, spelletjes en activiteiten.

Op zoek naar een prijs voor de beste scheidsrechter? Kies dan voor de standaard scheidsrechter. Met deze bokaal kunt u tijdens een toernooi of aan het eind van het seizoen de beste scheidsrechter belonen met een prachtige mini beker!

Beste speler van het toernooi? Dan ontvangt u de standaard voetbalschoen. Graveer de naam van de speler of het toernooi in de standaard en maak uw beker uniek!

Wellicht ook leuk om te bekijken op onze website is het grote aanbod sportbekers, medailles en diversen met onder andere leuke gadgets. Veel gebruikt bij sporttoernooien, feestjes en jubilea.