• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Adidas Voetballen

Er zijn geen producten gevonden.

Adidas voetballen online bestellen bij KWD Sport!

Het sportmerk Adidas is van oorsprong een Duits merk en is samen met Nike het bekendste sportmerk ter wereld. In vrijwel elke tak van sport is Adidas aanwezig met onder andere sportkleding en sportartikelen. Het is zo gek niet te bedenken of Adidas heeft het. Vanwege de hoge kwaliteit en modieuze kleding kiezen sporters vaak voor dit merk. Het merkt blinkt uit in onder andere voetbalschoenen, sportshirts , trainingspakken en voetballen . In ons assortiment bieden we kleding aan voor onder andere verschillende takken van sport, zoals voetbal, tafeltennis, volleybal en basketbal.

Op deze pagina vindt u Adidas voetballen, 1 van de bekendste ballen van het merk Adidas zijn de Champions League ballen. Al jarenlang is Adidas de leverancier van onder andere de Wereld- en Europees kampioenschappen voetbal. Ook bij de Champions League, het belangrijkste voetbaltoernooi voor clubs in Europa, is het de leverancier van ballen. Deze ballen zijn zeer populair vanwege de hoge kwaliteit & modieuze stijl van de ballen. Maak een keuze uit de Champions League 2013/2014, Champions League 2014/2015 of de Champions League 2015/2016. Deze zeer populaire bal onder voetballiefhebbers is dé officiële wedstrijdbal van de Champions League in het seizoen 2015/2016!

Voor het Europees Kampioenschap in 2016 heeft de EUFA een special bal ontworpen; de Beau Jeau . Zowel de Beau Jeau official matchball als de replica is verkrijgbaar in de webshop van KWD Sport!

Let op: Adidas artikelen en kleding kunnen niet geruild of geretourneerd worden

Mocht het zo zijn dat u nog vragen heeft over het assortiment ballen van het merk Adidas, dan kunt u tijdens werkdagen tot 17:30 contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl.