• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Derbystar

Kies je subcategorie & filter
Categorie
  1. Voetballen (32)
  2. Zaalvoetballen (2)
Prijs
€ 0 € 129 € 0 to € 129
Derbystar (66 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Derbystar (66 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Derbystar voetbal kopen?

In het online assortiment van KWD Sport vind je zowel als hobby voetballer als team, vereniging of club een uiteenlopend aanbod geschikte Derbystar voetballen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit wedstrijdballen en zaalvoetballen. Immers, gras is nu eenmaal een andere ondergrond dan een zaal.

Daarnaast kun je hier ook speciale Derbystar trainingsballen kopen. En natuurlijk bieden we voetbal ballen aan voor heren, dames, kinderen en volwassenen. Niet alleen volwassenen, maar ook Junioren zoals C, D, E en F behalen nu eenmaal de beste prestaties met een Derbystar voetbal die is afgestemd op hun lengte en gewicht.

Om je te helpen bij het vinden van de Derbystar voetbal die je nodig hebt, hebben we hieronder enkele doeleinden en ballen voor je geselecteerd: 

     - Trainingsbal: Derbystar Classic

     - Trainingsbal of wedstrijdbal: Derbystar Prof 2 Gold & Derbystar Diamond

     - Wedstrijdbal: Derbystar Solitar & Derbystar Brillant

     - Bal voor C en D Junioren: Derbystar Classic Light

     - Bal voor E en F Junioren: Derbystar Classic Super Light 

Kwalitatief hoogwaardige Derbystar voetballen

Alle Derbystar voetballen staan garant voor topkwaliteit. Dat komt vooral door het kwalitatief hoogwaardige PU-materiaal. Daarnaast hebben de ballen stabiele vluchteigenschappen waardoor je als voetballer de balbaan uitstekend kunt benutten. De meeste ballen zijn daarnaast ook goed te gebruiken bij zowel hoge als lage temperaturen en mocht het regenen: de Derbystar voetballen zijn ook waterafstotend. 

Keuze uit diverse kleuren Derbystar voetballen

Bij ons kun je online verschillende kleuren derbystar zaalvoetballen en ballen bestellen. Zo heb je de keuze uit de meest gangbare kleur wit, maar ook ballen waar de kleur wit bijvoorbeeld gemixt is met blauw, goud en rood. Hierdoor vallen de ballen vaak net iets beter op wanneer wegens omstandigheden het zicht wat slechter is. 

We bieden je graag uitstekende service, daarom:

Zorgen we dat we zoveel mogelijk Derbystar voetballen op voorraad hebben. Want zo kunnen we jouw wedstrijdbal, trainingsbal of zaalvoetbal op werkdagen direct versturen waardoor je het de volgende dag al in huis hebt. Bovendien weten we met ruim 50 jaar ervaring wat goede voetballen zijn en kunnen we je vanuit ons online assortiment de beste producten leveren. En dat voor zowel heren, dames als kinderen (junior) en volwassenen. Met Derbystar voetballen ben je zeker van een duurzame voetbal en optimale prestaties. 

Voor meer informatie over het assortiment van Derbystar of het overig assortiment sportartikelen, kunt u contact opnemen met 1 van onze medewerkers via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl