• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

WATERPOLOBALLEN

Kies je subcategorie & filter
Merk
  1. Mikasa (1)
Prijs
€ 0 € 44 € 0 to € 44
Waterpoloballen (1 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Waterpoloballen (1 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waterpoloballen zeer voordelig verkrijgbaar in onze webshop!

Waterpolo is een sport die eind 19de eeuw is ontstaan als watervariant van rugby/handbal. In Nederland is met name de afgelopen jaren de populariteit enorm gestegen. Steeds meer zwemmers maken de overstap van het reguliere zwemmen naar het waterpolo. De bedoeling is om zoveel mogelijk ballen in het goal van de tegenstander te werpen. Het team wat aan het eind van de wedstrijden de meeste doelpunten heeft gemaakt wint.

KWD Sport heeft zo’n waterpolobal in het assortiment! De bal is van het merk Mikasa , een gerenommeerd merk wat al jarenlang actief is in onder andere het waterpolo, volleybal, korfbal en het zaalvoetballen. De Mikasa waterpolobal is officieel goedgekeurd door de FINA, de Internationale Federatie van het zwemmen en waterpolo. De bal uit het assortiment van KWD Sport is gemaakt voor trainingen en wedstrijden. Vanwege het water is het van belang om met een goede bal met grip te spelen. Verkrijgbaar voor zwemverenigingen, waterpoloteams, scholen, bedrijven, gemeentes en particulieren om in de zomer lekker in het zwembad te ravotten met de bal!

Contactmogelijkheden

Via het offerteformulier op onze website is het mogelijk om een offerte op te vragen. Vertel ons uw wensen en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u! Ook zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0314-325624.