• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Adidas Keeperskleding

Er zijn geen producten gevonden.

Adidas keeperskleding bestel je voordelig en gemakkelijk online!

Het sportmerk Adidas is van oorsprong een Duits merk en is samen met Nike 1 van de grootste sportmerken ter wereld. Vanwege de kwaliteit en modieuze kleding en sportartikelen kiezen veel sporters voor dit merk. Ook voor keepers uit verschillende takken van sport wordt speciale kleding geproduceerd. Op deze pagina vindt u het aanbod Adidas Keeperskleding .

Een ‘must have’ voor de keepers is de Adidas Keeperstight . Dit short is gemaakt van zeer rekbaar materiaal dat zich aanpast aan de dijbenen van de keeper. De volledige padding aan de buitenkant van het short biedt een geweldige bescherming als er bijvoorbeeld een duik of redding gemaakt moet worden. Zowel comfortabel als flexibel.

Zoekt u een keepersbroek voor in de winterse omstandigheden, of speelt u liever in een lange keepersbroek? Kies dan voor de Adidas Keeperbroek Tierro lang . Deze broek is gemaakt met zowel knie- als heupprotectie, zodat de belasting tijdens een mooie redding of duik wordt verminderd. Deze keeperbroek is ook in een korte versie beschikbaar. Bestel zeer eenvoudig en snel op KWD.nl!

Om je optimaal te beschermen voor fysieke ongemakken tijdens het keepen, wordt het dragen van een ondershirt aangeraden. Het Adidas ondershirt zorgt voor een perfecte bescherming tijdens trainingen en wedstrijden en helpt het tegengaan van fysieke ongemakken. Het ondershirt heeft zowel elleboog- als schouderbescherming en voelt aan als een tweede huid. Vanwege de nauwsluitende pasvorm draagt het comfortabel onder je keepershirt.

Let op: Adidas artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Meer informatie nodig over het aanbod Adidas keeperkleding? Dat kan! Via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl  kunt op werkdagen tot 17:30 contact met KWD Sport opnemen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met vragen over het overig aanbod sportkleding en sportartikelen.