• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Adidas Scheenbeschermers

Er zijn geen producten gevonden.

Adidas scheenbeschermers voordelig verkrijgbaar in onze webshop!

Een scheenbeschermer wordt met name bij het voetbal gebruikt om, zoals het woord al zegt, de schenen van de sporter te beschermen. Vanwege de kwetsbaarheid van een scheenbeen heeft de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond een aantal jaren geleden het verplicht gesteld om tijdens wedstrijden scheenbeschermers te dragen.

In het online assortiment van KWD Sport vindt u tal van scheenbeschermers van de merken Erima & Masita en Adidas. Deze merken bieden verschillende varianten van scheenbeschermers aan.

Op deze pagina vindt u de scheenbeschermer van het merk Adidas. Deze scheenbeschermer beschermt naast de schenen ook de enkels door middel van een enkelbeschermer. Gemaakt van zacht en duurzaam materiaal voor een comfortabele pasvorm

Om ervoor te zorgen dat de scheenbeschermers tijdens wedstrijden op de plek blijven te zitten, kan een voetballer gebruik maken van een scheenbeschermerhouder. Adidas heeft er voor gezorgd dat door middel van deze scheenbeschermerhouder de scheenbeschermers niet kunnen afzakken en daardoor je niet verhindert tijdens het sporten.

Heeft u een groot aantal in 1 keer nodig, dan is het wellicht handig om een offerteformulier in te vullen via onze website. Aan de hand van uw wensen maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor u! Kijk voor het offerteformulier op de pagina offerte.

Vragen en/of opmerkingen over het aanbod Adidas scheenbeschermers en overig aanbod van sportartikelen? KWD Sport is bereikbaar via het telefoonnummer 0314-325624 of mailadres  kwd@kwd.nl . U bent ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem.

Let op: Adidas artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden