• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Buffalo

Er zijn geen producten gevonden.

Buffalo, het merk voor uw voetbaltafel, tafeltennistafel of pooltafel online verkrijgbaar!

Thuis, in het cafe, op uw werk, op de camping of in de schoolkantine; een voetbaltafel, tafeltennistafel of pooltafel zorgt áltijd voor spannende en inspannende momenten. Iedereen kan tafel voetballen/tennissen en de regels zijn eenvoudig. Als je een voetbaltafel wilt kopen, bent u bij KWD Sport op het juiste adres. Klik door en bekijk ons aanbod tafels en de vele accessoires voor binnen en buiten, voor thuis- en commercieel gebruik.

Wanneer u op zoekt bent naar een geschikte voetbaltafel, tafeltennistafel of pooltafel komt u al snel uit bij het merk Buffalo . Dit merk staat al jarenlang garant voor een hoge kwaliteit en speelplezier. In ons assortiment kunt u een keuze maken uit de wat lichtere voetbaltafels en de zwaardere voetbaltafels met muntfunctie.

Voetbaltafel is een spel waarbij je net als bij het regulier voetbal moet scoren in het doel van de ander partij. Dit doe je in combinatie met een balletje en poppetjes die gemonteerd op een stang vast zitten.

Een eeuwenoud maar toch mateloos populair spel is het tafeltennissen. Vanwege de eenvoud van het spel wordt dit veel gespeeld op scholen, in kantines van bedrijven, tijdens feesten en op campings door zowel kinderen als volwassenen. Speel een potje 1 tegen 1, 2 tegen 2 of ‘rond de tafel’. Vanwege de kwaliteit van de tafeltennistafels valt de keuze vaak op het merk Buffalo. Het merk staat al jarenlang garant voor kwaliteit. Maak een keuze uit de Tafeltennistafel Outdoor Green top tafeltennistafel speciaal voor buiten, of de Tafeltennistafel Green top .

Al deze speeltafels zijn zeer geschikt voor op het werk of school om in de pauzes een potje te spelen tegen je collega’s of tijdens de schooluren je klasgenoten te verslaan! Bovendien leveren al deze speeltafels ook veel aan sportverenigingen. Mocht u geïnteresseerd zijn in 1 van deze tafels, dan kunt u via onze website het offerteformulier invullen. Deze is te vinden op de pagina offerte .

Contactmogelijkheden

Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen over het aanbod Buffalo speeltafels? Informeer geheel vrijblijvend via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl .