• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Christopeit

Er zijn geen producten gevonden.

Christopeit fitnessapparaten voordelig verkrijgbaar uit ons assortiment sportartikelen!

Tegenwoordig geven veel mensen de voorkeur aan om thuis te trainen. Het grote voordeel is dat je zelf kunt kiezen op welk tijdstip van de dag je gaat sporten. Om thuis aan de conditie te werken, is een crosstrainer een handig fitnessapparaat. Op deze pagina vindt u het aanbod fitness apparaten.

Met een Christopeit trainer ben je verzekerd van een intensieve training op elk gewenst niveau.. De crosstrainers van Christopeit beschikken over een groot aantal weerstandniveaus, waardoor je zelf de intensiviteit van een training kunt bepalen. Dankzij de verschillende trainingsprogramma’s kun je veel variatie aanbrengen in de trainingen. Goed voor het verbeteren van je spierkracht en conditie!

Christopeit roeitrainer

In ons assortiment heeft KWD Sport o.a. een roeitrainer. Deze roeitrainer wordt ontzettend veel gebruikt onder sporters vanwege de efficiënte manier van trainen. Met de Christopeit roeimachine Cambridge kunt u met 1 oefening het bovenlichaam, schouder-, arm- en rugspieren tegelijk trainen! Ook zeer geschikt voor fitnessbedrijven!

Christopeit hometrainer

Naast de roeitrainer heeft KWD Sport ook een hometrainer en loopband in het assortiment. Deze twee apparaten zijn de meest gebruikte apparaten bij fitness bedrijven en fysiotherapeuten. De Christopeit hometrainer CL 1 is een hometrainer uit het nieuwe assortiment van Christopeit. De hometrainer is uitermate geschikt voor de beginnende gebruiker of voor revalidatiedoeleinden. De touchscreen computer geeft de snelheid, tijd, afstand, geschatte calorieverbruik en polsslag tegelijk weer. Hierdoor kun je, terwijl je aan het trainen bent, precies zien hoe je training verloopt.

Voor meer informatie over het assortiment Christopeit trainers of het overig assortiment sportartikelen, kunt u contact opnemen met 1 van onze medewerkers via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl