• GRATIS BEZORGING VANAF €75
 • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
 • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
 • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Erima Voetballen

Kies je subcategorie & filter
Maat
 1. 3 (3)
 2. 4 (4)
 3. 5 (14)
Merk
 1. Erima (21)
Kleur
 1. Blauw (4)
 2. Geel (1)
 3. Groen (2)
 4. Oranje (1)
 5. Rood (1)
 6. Roze/Paars (1)
 7. Wit (9)
 8. Zwart (2)
minder meer
Prijs
€ 0 € 94 € 0 to € 94
Voetballen (52 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Voetballen (52 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Erima voetballen uit ons assortiment

Al sinds 1900 is het merk Erima een krachtig merk in Sportswear. De afgelopen jaren is Erima ook een sterk merk in de voetbalwereld geworden. Veel Europese (top) clubs en amateurverenigingen betreden inmiddels het veld met hoogwaardige Erima ballen.

In ons assortiment hebben we verschillende soorten Erima sportballen voor de jeugd en senioren. Het mooie aan de Erima ballen zijn dat ze in verschillende klassen zijn opgedeeld. Zo kunt u kiezen uit een bal voor de F/E, D/C of senioren. Ideaal voor verenigingen of scholen die voor een bepaalde leeftijdscategorie ballen willen aanschaffen.

Voor de F/E jeugd heeft KWD Sport twee zeer geschikte ballen in het assortiment. De Erima Voetbal Allrround lite 290 en de Erima Voetbal Allround lite 350 ballen zijn twee ballen om mee te trainen of wedstrijden te spelen. Deze ballen zijn verkrijgbaar in de maten 4 & 5. De Erima Voetbal Majestor voor de C/D jeugd is alleen verkrijgbaar in maat 5. Deze bal is gemaakt van uiterst duurzaam microvezel en is een lichte wedstrijdbal voor junioren.

Natuurlijk kunt u de ballen ook als particulier bestellen, om lekker te voetballen in de tuin, straat op speelveld.

Voor de volwassene en de B/A jeugd heeft Erima ook speciaal een bal ontworpen. Deze eersteklas wedstrijdbal heeft een naadloos oppervlak voor een maximale balversnelling en precieze balcontrole. Deze bal wordt bij veel professionele voetbalclubs en amateurverenigingen gebruikt als wedstrijdbal maar ook voor trainingen.

KWD helpt u bij het bestellen van uw producten

Heeft u hulp nodig bij het bestellen of heeft u een vraag over ons assortiment? Dan willen wij u graag helpen! Op werkdagen zijn wij bereikbaar tot 17:00 en op zaterdagen zijn we bereikbaar tot 12:00. Kom langs in onze showroom aan de Houtmolenstraat in Doetinchem. Verder kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0314-325624 of mail  kwd@kwd.nl .