• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Exit toys

Er zijn geen producten gevonden.

Exit Toys zeer voordelig online verkrijgbaar in de webshop!

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen. KWD Sport heeft enkele artikelen van het merk Exit Toys in het assortiment. Maak een keuze uit de verschillende soorten speelgoed van het merk Exit

Exit Goals

Zeer populair speelgoed van het merk Exit zijn de goals. Vanwege de kwaliteit, gemak van installatie en gebruik van de nieuwste technieken kiezen veel verenigingen en particulieren voor de goals van Exit! Het stevige materiaal zorgt ervoor dat de doelen een lange levensduur hebben en zodoende jarenlang meegaan! Verkrijgbaar in verschillende maten en varianten, zodat u altijd een geschikt doel vindt voor uw grote of kleine tuin!

Exit Trampolines

Zeer populair onder kinderen zijn de Exit trampolines. Deze trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze vrijwel in elke tuin passen! De trampolines zijn voorzien van een pvc laag en een dikke rand over de gehele breedte van de trampoline. Dat zorgt ervoor dat de trampolines tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Daarnaast zijn de trampolines standaard uitgerust met een veiligheidsnet, zodat u de kinderen ongestoord kan laten genieten op de trampolines!

Exit Rebounder

Oefen je keeperskills of plaats de Rebounder naast de goal om volleys te oefenen! Het kan allemaal met de Exit Kickback Rebounder M of Exit Kickback Rebounder L . Schiet of gooi de bal tegen de elastieken en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug! Hiermee is het een artikel dat niet alleen leuk is voor in de tuin maar ook voor de sportvereniging! Oefen je skills en wordt de beste!

De rebounders zijn verstelbaar in verschillende hoeken (tussen 35° en 90°) waardoor tijdens het trainen of spelen heel snel een ander spel of oefening gekozen kan worden. Dankzij de vormgeving ook nog eens een lust voor het oog!

Exit Striker Spel

Naast de trampolines, goaltjes & rebounders heeft Exit ook een attractief voetbalspel in het assortiment. Het Exit Striker Streetsoccer spel is een cool, innovatief en uniek voetbal artikel waarmee je altijd en overal kunt voetballen. De Striker is gebaseerd op het bekende paaltjesvoetbal en flessenvoetbal maar dan in een modern jasje. Geen enkele striker is hetzelfde. Je kunt je eigen shirt kiezen en met de bijgeleverde stickers ook je eigen rugnummer en naam op de striker aanbrengen. Het leuke van dit spel is dat er heel weinig spelregels zijn. Wanneer je de Striker van je tegenstander omschiet, klapt hij in en laat hij een fluitsignaal horen. Er is dus geen discussie mogelijk, jij wint bij het fluitsignaal. Speel 1 tegen 1, 2 tegen 2 of met meer! Het Exit Strike Streetsoccer spel is uitermate geschikt voor gymlessen maar ook voor verjaardagspartijtjes, straatfeestjes, familiefeestjes en andere evenementen waar plezier voorop staat!

Heeft u vragen of komt u er niet uit met het bestellen van Exit sportartikelen? Schroom niet en informeer geheel vrijblijvend via ons telefoonnummer of kwd@kwd.nl . Al onze medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn! KWD Sport is op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 12:00.