• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Ferm

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 219 € 0 to € 219
Ferm (3 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Ferm (3 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ferm compressors voordelig en snel verkrijgbaar in onze webshop!

Compressors worden bij sportverenigingen en scholen vanwege het gemak en snelheid veelal gebruikt voor het oppompen van sportballen. Daarnaast wordt er bij deze verenigingen en scholen regelmatig geklust aan kleedkamers, kantines of sportvelden en daarbij is het gebruik van een compressor ook erg handig. Gebruik de compressor bijvoorbeeld tijdens het verven of het aandrijven van gereedschap. Het kost geen enkele moeite om gebruiksvoorwerpen met de compressors van het merk Ferm met lucht te vullen.

Een kijkje in het assortiment compressors leidt u naar het merk Ferm. Dit merk is een toonaangevend merk in de internationale branche van elektrisch gereedschap, zo ook compressors. Vanwege de jarenlange ervaring op dit gebied weet het bedrijf wat de behoefte van de klant is. Daarbij staat kwaliteit, prestaties en ergonomisch design voorop! Dit is af te zien aan de compressor uit het assortiment van KWD Sport.

Bekijk de Ferm compressor CRM1042. Deze compacte en niet oliehoudende compressor wordt veel gebruikt op scholen en verenigingen om hulp te bieden bij klussen. Dankzij de rubberpootjes staat de compressor altijd stabiel op zijn plek. Met een inhoud van maarliefst 24 liter! Wacht niet langer en bestel uw compressor voor de vereniging, bedrijf, gemeente of particulier snel op KWD.nl!

Mocht u nog vragen hebben over het aanbod compressors of het overig aanbod, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met KWD Sport opnemen via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl .