• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Gala

Kies je subcategorie & filter
Categorie
  1. Volleyballen (13)
  2. Tassen (1)
Prijs
€ 0 € 190 € 0 to € 190
Gala (21 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Gala (21 producten)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gala volleybal kopen?

In ons online assortiment vindt u verschillende soorten volleyballen onder andere van het gerenommeerde merk Gala. Elke Gala volleybal is goedgekeurd door internationale sportbonden en is daarom uitermate geschikt voor professionals om te kopen. Uiteraard zal niet alleen de pro, maar ook de fanatieke amateur profiteren van de innovatieve eigenschappen die de Gala volleyballen bieden. 

Stabiele vluchtbaan en optimale grip

Om te beginnen zorgen de verweven panelen voor een geweldige luchtbaan om de bal. Het resultaat is een stabiele vluchtbaan tijdens iedere pass of smash. Daarnaast heeft het materiaal van de ball een vergelijkbaar oppervlak als dat van een golfbal; de kleine putjes creëren een zichtbaar reliëf, wat vervolgens zorgt dat de bal moeilijk wegglijdt en je  optimale grip houdt over de Gala volleybal

Wedstrijdballen, Trainingsballen en Beachvolleyballen

In het online assortiment van KWD Sport kunt u onder meer wedstrijdballen, trainingsballen en beachvolleyballen van Gala bestellen. Met name de Gala volley ballen uit de Pro Line reeks zijn uitermate geschikt voor een wedstrijd of competitie. Ook de blauw-geel-rood ballen zijn ideaal voor wedstrijden en worden bovendien vaak op toernooien en scholen gebruikt. 

We bieden je graag uitstekende service, daarom:

Zorgen we dat we zoveel mogelijk Gala volleyballen op voorraad hebben. Want zo kunnen we jouw Gala volleyball op werkdagen direct versturen waardoor je het de volgende dag al in huis hebt. Bovendien weten we met ruim 50 jaar ervaring wat goede volleyballen zijn en kunnen we je vanuit ons online assortiment de beste Gala volley ballen leveren. 

En of je nu 1, 4, 8 of 16 volleyballen nodig hebt, wij zorgen dat de Gala volleyballen snel bij je thuis komen!