• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Heemskerk

Kies je subcategorie & filter
Prijs
€ 0 € 1099 € 0 to € 1099
Heemskerk (90 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Heemskerk (90 producten)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Heemskerk speeltafels gemakkelijk en snel online te bestellen!

Heemskerk speeltafels worden veel gebruik in de kantine van de sportvereniging, tijdens pauzes op scholen en tijdens de middaglunch bij u op het bedrijf. Maak een keuze uit verschillende soorten voetbaltafels , tafeltennistafels , biljarttafels en airhockeytafels Verder heeft KWD Sport ook tal van benodigdheden voor deze tafels in het assortiment.

Heemskerk tafeltennistafels

De indoor tafeltennistafels van Heemskerk zijn er in verschillende modellen. De tafeltennistafel SUPER is goedgekeurd door de NTTB (Nederlandse Tafeltennisbond) en dus gekwalificeerd als officiële wedstrijdtafel. Originele Heemskerk tafeltennistafel met houten inklapbaar onderstel van zware kwaliteit. Bent u opzoek naar een oerdegelijke tafeltennistafel die u graag buiten wilt gebruiken? Stop met zoeken. Bij KWD sport bent u op het juiste adres! Kies voor de Heemskerk Betontafel of de tafeltennistafel Rol compact 1800. Deze tafeltennistafels zijn voorzien van een extra coatinglaag, zodat het waterdicht is en niet kan verkleuren. Zeer geschikt voor in speeltuinen, parken en schoolpleinen!

Heemskerk voetbaltafels

Een voetbaltafel is mateloos populair onder scholieren om tijdens de pauzes tegen elkaar een potje te spelen. Bij tafelvoetbal is het de bedoeling om net als bij het gewone voetbal de bal in het doel van de tegenstander te schieten. Dit doe je met een stang waaraan de speelpoppetjes gemonteerd zijn. De stangen bedien je met je handen. Het leuke aan het spelen van tafelvoetbal is dat je het spel met meerdere personen tegelijk kunt spelen. Speel 1 tegen 1, 2 tegen 2 of zelfs 3-3 en win van je klasgenoot, collega of teamgenoot! In ons assortiment bevinden zich verschillende voetbaltafels, verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en merken.

Heemskerk airhockey tafels

Airhockey is een spel waarin een puk middels twee pushers in een goal op een airhockey tafel moet gespeeld worden. De puk vliegt als het ware over het oppervlak middels een diffuus net van minuscule gaatjes in het tafelblad. Het is niet enkel een leuk en energievol spel voor de spelers, maar een airhockey tafel vormt ook een schouwspel voor de toeschouwers! Bij KWD Sport kunt u kiezen uit een assortiment kwaliteitsvolle airhockey tafels! Zowel airhockey tafels met muntinworp als tafels zonder zijn verkrijgbaar.

Heemskerk biljartafels & pooltafels.

Een andere zeer populaire bezigheid in cafés, sportkantines en in de pauze op school of werk, is het spelen van biljart & poolbiljarten. Speel een potje carambolebiljart, driebanden, 8 ball of straight pool tegen je klasgenoot, familie, vriend of kennis en zorg voor oneindig veel plezier met de biljart- & pooltafels van Heemskerk!