• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hesjes & overgooiers

Er zijn geen producten gevonden.

Hummel hesjes & overgooiers veilig en snel online te bestellen!

Om goed te kunnen trainen of voor te bereiden op een wedstrijd heb je de juiste voetbalaccessoires nodig. Bij KWD Sport vindt je alles wat je nodig hebt voor een optimale training of wedstrijdvoorbereiding! Op deze pagina vindt u de hesjes en overgooiers van Stanno/Hummel. Stanno is een onderdeel van Hummel en heeft zich gespecialiseerd in trainingsaccessoires en keeperkleding met bijbehorende accessoires.

Om groepen/teams te vormen tijdens trainingen bij voetballen, hockey, handbal en basketbal , wordt er vaak gebruikt gemaakt van hesjes en/of overgooiers. Met hesjes is het heel gemakkelijk om teams te vormen voor partijspelen en andere oefeningen op de training of tijdens een warming-up. De hesjes/overgooiers zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, geel, blauw en oranje en in de maten mini, junior en senior. Het dragen van zo’n hesje is daarnaast ook erg geschikt voor bedrijven en scholen die meedoen aan evenementen zoals een avondvierdaagse. Zo valt u nog meer op en kunnen alle toeschouwers Kijk op de pagina hesjes en overgooiers voor het complete aanbod trainingshesjes uit het assortiment van KWD Sport.

Bedrukken van hesjes/overgooiers!

Ook kan KWD Sport uw hesjes bedrukken met het logo van uw school, vereniging en/of bedrijf. Zo valt u extra op tijdens de vierdaagse of ander evenement waar u met u school aan meedoet! Elk gewenste opdruk is mogelijk! Kijk voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden van het bedrukken bij KWD Sport op de pagina bedrukken.