• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hummel keeperskleding

Er zijn geen producten gevonden.

Hummel keeperskleding bestel je voordelig en gemakkelijk online!

Dé wedstrijd van het jaar is aan de gang, jij staat in het doel en de sterspeler van de tegenstander is aan de bal en komt gevaarlijk snel op je af. Jij maakt je gereed, staat klaar om een uiterste inspanning te verrichten en met een fenomenale redding zorg jij ervoor dat de bal uit de rechterkruising wordt geplukt. Dankzij deze redding winnen jullie de wedstrijd en ben jij de held van de dag!

Keepers krijgen lichamelijk op een training of wedstrijd veel te verduren. Om je lichaam zo goed mogelijk te beschermen tegen mogelijk letsel, wordt het gebruik van keeperkleding met bescherming sterk aangeraden. Een merk dat hier goed op inspeelt is Hummel. Hummel maakt al decennia lang fraaie sportkleding voor elke tak van sport. Op deze pagina wordt het aanbod keeperkleding van het merk Hummel (waaronder Stanno ook valt) getoond.

Hummel keeperset in verschillende soorten, kleuren en maten.

Ben je opzoek naar een geschikt keeperstenue voor jezelf, vereniging of team? Maak een keuze uit de Hummel keeperset Dublin, Hummel keeperset Fulham of de Hummel keeperset Mendoza. Alle tenues zijn voorzien van optimale bescherming aan de mouwen en binnenbroek in de shorts. Wacht niet langer en bestel zeer eenvoudig en snel op KWD.nl!

Een ‘must have’ voor de keepers is de Stanno Keeper Protectie Short. Dit short is gemaakt van zeer rekbaar materiaal dat zich aanpast aan de dijbenen van de keeper. De volledige padding aan de buitenkant van het short biedt een geweldige bescherming als er bijvoorbeeld een duik of redding gemaakt moet worden. Zowel comfortabel als flexibel.

Zoek je een keeperbroek voor in de winterse omstandigheden, of speel je liever in een lange keeperbroek? Kies dan voor de Hummel keeperbroek Chester. Deze broek is gemaakt met zowel knie- als heupprotectie, zodat de belasting tijdens een mooie redding of duik wordt verminderd. De onderzijde van de pijp is voorzien van aansluitend elastisch ribbing materiaal.

Bedruk je keeperstenue bij KWD Sport!

Naast het aanbieden van sportkleding en accessoires kan KWD Sport ook uw sportkleding bedrukken. Bekijk de mogelijkheden en prijzen voor het bedrukken op de pagina bedrukken of informeer op werkdagen via ons telefoonnummer 0314-325624.