• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Sweaters & tops

Er zijn geen producten gevonden.

Bestel snel uw Hummel sweaters & tops op www.kwd.nl!

Hummel is al jarenlang een zeer bekend merk als het gaat om sportkleding. De hoge kwaliteit van de kleding in combinatie met een voordelige prijs, zorgt ervoor dat veel sporters kiezen voor de kleding van Hummel.

In het assortiment van KWD sport bevinden zich een aantal Hummel sweaters. Deze sweaters worden veel gebruikt voor of na het sporten. Tijdens winterse omstandigheden kan er ook in gesport worden, bijvoorbeeld tijdens een training of hardloopwedstrijd. Ook ideaal tijdens frisse ochtenden of wanneer het snel afkoelt tijdens een zomeravond. Vanwege het ruime assortiment kunnen wij ook veel aantallen tegelijk leveren. Zeer geschikt dus voor bijvoorbeeld sportverenigingen, scholen of gemeentes die op zoek zijn naar teamkleding!

Zorg voor een professionele uitstraling en laat uw sweater zeer voordelig bedrukken bij KWD Sport!

Ook kan KWD Sport uw sportkleding bedrukken. Zo kunt u heel gemakkelijk en voordelig uw sweaters laten bedrukken met het logo of naam van uw vereniging, bedrijf of de sponsor. Kijk voor de mogelijkheden en prijzen op de pagina bedrukken. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met KWD Sport opnemen via het telefoonnummer 0314-325624 of per mail naar  kwd@kwd.nl .