• GRATIS BEZORGING VANAF €75
  • BETAAL ZOALS JE WILT, vooraf of achteraf
  • SINDS 1962 VOOR SPORTCLUBS & PARTICULIEREN
  • COMPLEET ASSORTIMENT VOOR JOUW SPORT
Advies nodig? bel: 0314-325624

Hummel Trainingsbroeken

Er zijn geen producten gevonden.

Hummel trainingsbroeken tegen een voordelige prijs verkrijgbaar!

Hummel staat voor sportieve kleding die u draagt tijdens een intensieve workout of een wedstrijd/training met je sportteam. Naast de look en de feeling van de kleding is het voor een sporter ook van groot belang dat het juiste materiaal is gebruikt. Broeken die je bewegingsvrijheid niet belemmeren is een ‘must have’ voor sporters. De combinatie van deze eigenschappen leidt tot een verbetering van je prestaties tijdens een training of wedstrijd.

Op zoek naar een geschikte trainingsbroek voor het sporten of voor in de vrije tijd? KWD Sport is de juiste partner voor u op het gebied van sportkleding en sportaccessoires. De juiste trainingsbroek helpt mee het maximale uit je training of wedstrijd te halen. Geschikt voor zowel indoor- als outdoor sporten. Op deze pagina vindt u het Hummel Team Training Pant. Deze trainingsbroek is vervaardigd van 100% polyester en voorzien van steekzakken met rits.

Bekijk het overige aanbod Hummel kleding

Op de pagina van Hummel ziet u het totale aanbod Hummel kleding uit het assortiment van KWD Sport. Waar u aan de linkerzijde van de pagina kunt filteren op bijvoorbeeld trainingspakken, sportshirts, sportbroeken, jassen&jacks en tassen. Zo kunt u heel eenvoudig een kleding combinatie samenstellen voor uzelf, de vereniging, bedrijf, school of team.

Bedrukken van uw trainingbroek

Ook kan KWD Sport uw trainingsbroek bedrukken. Vrijwel dagelijks bedrukken we shirtjes, broeken en trainingspakken met het logo van de sponsor of uw bedrijf, (rug)nummers en namen van spelers. Geïnteresseerd in het bedrukken van uw trainingsbroek? Bekijk de pagina bedrukken voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.